SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRI

Sorana Cîrstea, uimită de întâlnirea cu Nadal din aeroport: „I-am spus antrenorului că nu-mi vine să cred că a făcut asta”

Sorana Cîrstea / Sursă foto: Instagram +39   FOTO
Sorana Cîrstea / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 21:25 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 21:29

Sorana Cîrstea (32 de ani, #43 WTA) a dezvăluit cine e jucătorul din circuitul masculin care o impresionează cel mai mult. Aceasta se declară o mare admiratoare a lui Rafael Nadal (36 de ani, #2 ATP), fosta sfertfinalistă de la Roland Garros explicând care sunt motivele pentru care e fascinată de marele campion iberic. 

Jucătoarea din România vorbește despre trăsăturile de caracter pe care le-a observat de-a lungul timpului la Nadal, relatând inclusiv un episod trăit pe viu într-un aeroport, când spaniolul a venit să o salute pe Sorana în timp ce stătea la o coadă în aeroport.

Sorana Cîrstea: „Cel mai mult mă impresionează modestia lui Nadal!”

„Nu știu care este cel mai bun, o să spun favoritul meu: Nadal. În primul rând, este un monument de muncă. Nu există cineva care să muncească mai mult. Eu sunt pistol cu apă pe lângă el. Cât a muncit la viața lui și ce disciplină a avut... e fascinant. Cel mai mult te impresionează modestia. Nu am văzut un sportiv mai modest decât Nadal. 

Și gândește-te că este extraordinar de popular, peste tot pe unde merge. E foarte multă atenție pe el tot timpul. Am mai văzut sportivi care la un moment dat nu mai puteau. La el nu există, nu l-a văzut vreodată să refuze un autograf, să refuze o poză. Când vorbești cu el, ai impresia că vorbești cu un jucător normal de tenis. Extraordinar de modest, cu picioarele pe pământ. L-am văzut de multe ori pe aeroport. El vine primul să te salute. 

A venit la mine și m-a salutat și după l-am văzut că se pune [la coadă]. Îmi aduc aminte că i-am spus antrenorului că nu îmi vine să cred că Rafa s-a pus la coadă. Omul s-a pus la coadă, nu a încercat să intre în față”, a spus Sorana Cîrstea la finalul lui 2022, în podcastul „La Fileu”.

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Victor Hănescu, impresionat și el de Nadal: „Asta arată caracterul lui”

În aprilie 2021, la GSP Live, Victor Hănescu (41 de ani, fost #26 ATP) spunea la rândul său că a rămas impresionat de comportamentul spaniolului.

Hănescu a avut ocazia să-l cunoască îndeaproape pe Nadal și mărturisește că a rămas uimit de modestia de care ibericul dă dovadă în vestiar. Mai mult, Hăne a povestit și un episod neștiut cu Rafael Nadal, trăit la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, unde spaniolul a obținut aurul olimpic.

„Am vorbit cu el. Sincer, este foarte politicos, e un sportiv care discută cu oricine. E foarte modest și asta se vede prin tot ce declară, dar și prin maniera în care abordează turneele de la Roland Garros. Nu merge acolo cu atitudinea că a câștigat de nu știu câte ori, ci e modest. Asta arată puțin caracterul lui.

Îmi aduc aminte că eram la Olimpiada de la Beijing. La ceremonia de deschidere, Nadal era lângă grupul nostru. A fost asaltat de sute de sportivi care voiau să facă o poză cu el. Nadal făcea poze cu fiecare, n-a spus în niciun moment că nu mai are chef sau nu mai poate. A făcut poze cu fiecare și asta arată ce fel de om este”, a mai spus Hănescu.

Citește și alte știri din tenis:

Naomi Osaka a făcut anunțul începutului de an în tenis: „Anul 2023 va fi fi plin de lecții pentru mine”

Avertisment pentru public, înainte de revenirea lui Djokovic la Australian Open: „BOOM, veți fi dați afară!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1ianuarie
1ianuarie  •  13 Ianuarie 2023, 09:45
Postat de 267890 pe 12 Ianuarie 2023, 14:23

Modestie! E un prefăcut, un parșiv!

N-ar fi rău să vezi câteva documentare cu el. Să te prefaci peste 20 de ani, hai că-i bună asta!

adriann_
adriann_  •  12 Ianuarie 2023, 17:43
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2023, 14:04

Balcani vs Vest

N-are nici o treaba cu asta, din pacate Sorana arata ca nu stie ca e dovada de minima politete ca un barbat sa salute o femeie nu sa astepte sa fie salutat etc.

267890
267890  •  12 Ianuarie 2023, 14:23

Modestie! E un prefăcut, un parșiv!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează