SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Reacția Soranei Cîrstea după calificarea spectaculoasă în optimile turneului de la Miami » Care a fost momentul-cheie + Ce spune despre viitoarea adversară

Sorana Cîrstea e în optimilile turneului de la Miami // FOTO: Imago
Sorana Cîrstea e în optimilile turneului de la Miami // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 08:43 / Actualizat luni, 27 martie 2023 08:52

Sorana Cîrstea a dat peste cap calculele hârtiei și a trecut de Karolina Muchova (26 de ani, 55 WTA), scor 7-5, 6-1, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Miami. 

Românca a declarat că a avut un început ezitant de meci, dar și-a revenit pe parcurs și a dezvăluit care a fost momentul-cheie din meci.

Când se joacă Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova în optimile turneului de la Miami + Salt impresionat pentru Sorana în clasamentul WTA
WTA MIAMI
Când se joacă Sorana Cîrstea - Marketa Vondrousova în optimile turneului de la Miami + Salt impresionat pentru Sorana în clasamentul WTA

Concluziile Soranei Cîrstea după victoria contra Karolinei Muchova de la Miami Open

„Începutul a fost destul de slab din partea mea. Am făcut multe greșeli, am început un pic haotic, dar la 3-2 m-am adunat. Am încercat să fiu mai solidă. 

Apoi am simțit că am meciul în mână și mă bucur că am câștigat acel prim set. Simțeam că sunt peste ea, dar am făcut două sau trei greșeli neforțate, iar la 5-3 mi-am adunat toate gândurile și am încercat să joc mai mult pe backhand-ul ei. N-am vrut să-i mai ofer cadouri. Astfel au apărut greșeli și din partea ei.”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit digisport.ro.

Mă ajută sprijinul fanilor. Am fost surprinsă să văd atâția români. M-am bucurat enorm și mi-au umplut sufletul de bucurie. O doamnă mi-a spus că a venit să mă vadă de la Chicago, iar asta mi-a pus zâmbetul pe față imediat. 

- Sorana Cîrstea

Sorana a prefațat și duelul din optimi, cu Marketa Vondrousova: „Este în formă. O știu, mă știe și ea. E o jucătoare foarte agilă, cu o defensivă bună. Știu că trebuie să fiu agresivă și în controlul meciului. Am șansa mea și sper să profit de ea. Este o jucătoare inteligentă, însă eu trebuie să am un plan bine pus la punct”.

96.955 de dolariși 120 de puncte în clasamentul WTA primește Sorana Cîrstea pentru calificarea în optimi la Miami

Citește și: 

CTP remarcă transformarea Soranei Cîrstea: „Ce am văzut ține de miracolul tenisului, acest sport diabolic”

Bianca, epic fail » Jenată de ce a făcut, Andreescu a început să râdă în timpul meciului de la Miami, apoi s-a autoironizat pe Twitter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează