SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Cine transmite la TV meciul Sorana Cîrstea - Petra Kvitova din semifinalele WTA Miami

Sorana Cîrstea versus Petra Kvitova
Sorana Cîrstea versus Petra Kvitova

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 11:43 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 11:51

În această seară, nu mai devreme de ora 22:00, Sorana Cîrstea (32 de ani) o va înfrunta pe Petra Kvitova (33) pentru un loc în finala turneului WTA1000 de la Miami. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe postul DigiSport 2.

Sorana Cîrstea are un parcurs senzațional la Miami, turneu important din calendar, unde a ajuns în careul de ași după victorii împotriva unor jucătoare precum Caroline Garcia, Karolina Muchova și Aryna Sabalenka.

Gazeta a vorbit cu primul antrenor al Soranei Cîrstea: „Are arme și pentru un Grand Slam!” + Antrenamente la 6 dimineața și la miezul nopții
INTERVIU
Gazeta a vorbit cu primul antrenor al Soranei Cîrstea: „Are arme și pentru un Grand Slam!” + Antrenamente la 6 dimineața și la miezul nopții

Cine transmite la TV meciul Sorana Cîrstea - Petra Kvitova din semifinalele WTA Miami

În această seară, pe terenul „Butch Buchholz”, Sorana va da piept cu Petra Kvitova pentru un loc în finala competiției. Duelul va începe după finalul partidei de masculin dintre Medvedev și Khachanov, nu mai devreme de ora 22:00 în România.

Meciul Soranei va fi televizat pe postul DigiSport 2.

Sorana are șansa de a se califica în a doua finală a ei de Masters, după cea pierdută la WTA Toronto 2013, contra Serenei Williams.

În finală s-a calificat deja Elena Rybakina (23 de ani, locul 7 WTA), poate cea mai în formă jucătoare din circuit, câștigătoare la Indian Wells și finalistă la Australian Open în acest an.

Sorana Cîrstea: „Acum simt că am un plan B”

Înainte de semifinale, Sorana a scos în evidență încă o dată rolul antrenorului Thomas Johansson, care i-a arătat că jocul ei trebuie să se îmbogățească, păstrându-și însă caracteristica principală, agresivitatea.

„M-a învățat să fiu atentă la poziția în teren a adversarei, la poziția mea, să încerc să am o selecție mai bună a loviturilor, să încerc, pe acest joc agresiv, să vin cu un slice când și când, cu o minge mai înaltă, să am mai multă varietate, ca să fiu o jucătoare mai completă.

Cum spuneam, am fost mereu periculoasă, dar aveam planul de joc A și asta era tot. Acum simt că am un plan B în cazul în care A nu merge, așa că multe lucruri îmbunătățite”, a descris Sorana punct cu punct schimbările operate în aceste ultime luni.

Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine. Este un lucru plăcut. Sunt fericită pentru ea, pentru forma bună pe care o arată pe teren. Cu siguranță că va fi plăcut să jucăm din nou una împotriva celeilalte. 

- Petra Kvitova

Mai multe știri despre Sorana Cîrstea: 

Sorana Cîrstea a luat o decizie de ultim moment, chiar înaintea semifinalei de la Miami: „Da, s-a retras”

„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close