Comentarii (22)
 •  27 Iunie 2009, 11:07

ptr stelistul07 esti prost tare prietene ... tu macar ai vazut meciul? pot sa spun ca sorana s-a descurcat admirabil. bravo ei, sa faci atata progres in asa de putin timp e ceva. tu taci si veza-ti de jiji`ul tau ca esti prost de puti. dute la fotbal ca la tenis esti prastie!

xhrz
xhrz  •  27 Iunie 2009, 08:38
Postat de stelistul07 pe 26 Iunie 2009, 22:19

pai Azarenka are un fizic si o forta mai mare ca Nadal sau Federer iar Sorana e cam grasuta si are niste brate de pustoica care parca na jucat niciodata tenis. antrenorii aia credca sunt idioti, nu vad ca Sorana are nevoie de antrenamente fizice foarte dure pentru ca altfel nu va deveni niciodata o jucatoare de top 10.

Mi se pare cam absurd să zici că o jucătoare de tenis are mai multă forţă decât Nadal, care se presupune că l-a cam vizitat pe bunul doctor Fuentes. În general rusoaicele au un fizic extraordinar şi sunt foarte irascibile pe teren, cu două excepţii notabile: Kuzneţova şi Şarapova. Şi nu cred e vorba doar de temperamentul slav. Uită-te la Safina când nu-i întră mingile, mai are puţin şi bate pe cineva (iar Marat, fratele ei, e muuuult mai calm).

 •  26 Iunie 2009, 23:50

Cand Sorana debuta intr-un turneu WTA,Azarenka era la al 3-lea Wibledon si asta spune multe...Oricum,astazi s-a vazut ca nu avea nicio sansa impotriva bielorusei.Puterea cu care lovea mingiile m-a lasat masca!Multa bafta in viitor Sorana,e loc si de mai bine,cel mai important lucru fiind acela ca iti trebuie muult mai multe meciuri cu adversari de calibru din top 15 WTA!Se vede ca progrsezi de la meci la meci!

stelistul07
stelistul07  •  26 Iunie 2009, 22:19

pai Azarenka are un fizic si o forta mai mare ca Nadal sau Federer iar Sorana e cam grasuta si are niste brate de pustoica care parca na jucat niciodata tenis. antrenorii aia credca sunt idioti, nu vad ca Sorana are nevoie de antrenamente fizice foarte dure pentru ca altfel nu va deveni niciodata o jucatoare de top 10.

 •  26 Iunie 2009, 22:18

Felicitari pentru parcusul tau, Sorana!! Ai facut un meci destul de bun, pacat de sanssa ratata de tie break in setul 1. L-ai fi castigat. Reverul bielorusei a fost ucigator si pe general a fost un pic mai pregatita pentru Wimbledon. Sorana, doreste-ti mai mult si fa-ne partasi la bucuriile tale!!

xhrz
xhrz  •  26 Iunie 2009, 22:12

Nu îmi place teoria conspiraţiei, dar nu înţeleg cum o femeie poate să joace constant aşa de tare ca Azarenka. Nici măcar Del Potro nu loveşte mingea tot timpul în asemenea hal. Şi Azarenka joacă la fel de la vreo 17 ani, aşa că mă îndoiesc că sucul ei de portocale e 100% natural. Mi s-a părut că Sorana era un pic afectată de iarbă, şi azi şi acum două zile cu Mirza. Însă mi-a plăcut de ea, mai ales că pare cu două clase peste Sorana de acum un an. Felicitări!

 •  26 Iunie 2009, 21:53

eu sunt stelist..dar in ultima vreme prefer sa ma uit l Sorana,V.Hanescu,A.Dulgheru etc..m am saturat d mocirla din fotbal si de toate tziganiile d acolo..prefer sa dati mai mult tenis decat fotbal sincer va spun..Bfta Sorana si felicitari!!:)

 •  26 Iunie 2009, 21:39

ce revenire spectaculoasa a inregistrat sorana carstea in luna mai si iunie,de necrezut,bravo ei tineretea isi spune cuvantul are doar 19 ani multi ani deacum inainte ne va incanta cu prezenta ei pe terenul de tenis,e foarte frunoasaaaaa.

 •  26 Iunie 2009, 20:07

Bravo Sorana, bravo fetito.Nu-i lua in seama pe cei care te critica.Tu stii ce poti si mai ales cat poti.Eu unul santa mandru de tine.Azarenka a fost prea tare azi.Eu te felicit.

 •  26 Iunie 2009, 20:02

bravo sorana ai facut un meci bun. Ai timp sa cresti in continuare, probabil te asteapta un viitor luminos.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează