SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Sorana Cîrstea mai are de așteptat » Ar fi trebuit să-și afle în această dimineață viitoarea adversară din „careul de ași” de la Miami

Sorana Cîrstea / Sursă foto: Imago Images +5   FOTO
Sorana Cîrstea / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 07:31 / Actualizat joi, 30 martie 2023 07:58

Sorana Cîrstea a învins-o în două seturi pe Aryna Sabalenka, nimeni alta decât campioana en-titre de la Australian Open și ocupanta locului doi mondial, scor 6-4, 6-4. Victoria o duce pe jucătoarea din România în semifinalele turneului de la Miami, un rezultat care vine de la sine și cu o serie de recompense pentru Sori

Reinventată sub comanda suedezului Thomas Johansson, fost campion la Australian Open, Sorana a reușit la Miami cel mai prestigios rezultat din ultimii ani și e la un singur meci distanță de a-și egala performanța din 2013, când disputa finala unui alt turneu important, cel de la Toronto, unde era învinsă în ultimul act de Serena Williams. 

Cîrstea ar fi trebuit să-și afle în această dimineață viitoarea adversară din „careul de ași” de la Miami, dar vremea capricioasă din Florida n-a fost de acord. Din cauza unei reprize îndelungate de ploaie, „sfertul” Petra Kvitova - Ekaterina Alexandrova nu s-a mai disputat, fiind reprogramat pentru seara aceasta, în jurul orei 22:00. Astfel, Sorana va avea o zi în plus de odihnă față de oponenta ei din semifinale. 

Sorana Cîrstea a scăpat la limită de vremea capricioasă de la Miami

Primele precipitații au apărut la Miami în timpul meciului de pe tabloul masculin dintre Jannik Sinner, elevul lui Darren Cahill, și finlandezul Emil Ruusuvuori, meci început la aproximativ o oră după ciocnirea Soranei cu Sabalenka. 

Ploaia a întrerupt partida în momentul în care italianul avea un set în față, duelul fiind reluat abia câteva ore mai târziu. Sinner a izbutit să închidă meciul (6-3, 6-1), însă celelalte două meciuri programate în sesiunea de seară, Kvitova - Alexandrova și Alcaraz - Taylor Fritz, nu s-au mai disputat.

Arena principală de la Miami nu dispune de acoperiș retractabil, astfel că desfășurarea partidelor stă, uneori, și la cheremul capriciilor naturii.

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Aryna Sabalenka

Citește și alte știri despre Sorana Cîrstea: 

Luminița Paul remarcă ce a schimbat Sorana de la ultima semifinală de turneu WTA 1000: „A adăugat dimensiuni care păreau imposibile atunci”

Sorana Cîrstea, urcare de 33 de locuri în clasamentul WTA! Câte puncte și câți bani a primit după calificarea în semifinalele de la Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lapusneanul
lapusneanul  •  30 Martie 2023, 11:01
Postat de contandino pe 30 Martie 2023, 08:26

"Sori"! penibililor, iar ati inceput cu poreclele?

sefu',Sori ( asa ii spun toți prietenii) nu e porecla, e ALINT !

VanBasten
VanBasten  •  30 Martie 2023, 09:25
Postat de contandino pe 30 Martie 2023, 08:26

"Sori"! penibililor, iar ati inceput cu poreclele?

Pana acum era doar Sorana, de cand a inceput sa joace bine, gesepistii au devenit intimi.

contandino
contandino  •  30 Martie 2023, 08:26

"Sori"! penibililor, iar ati inceput cu poreclele?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează