SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Spania cu echipa a doua în Peru

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Spaniei, Emilio Sanchez Vicario, nu va putea conta pe cei mai buni jucători ai săi în meciul contra Perului, contînd pentru turul I al Cupei Davis.

După ce al doilea jucător al lumii, Rafael Nadal, şi fostul cîştigător de la US OPEN, Juan Carlos Ferrero, au spus pas convocării, spaniolii mai suferă o pierdere. David Ferrer a resimţit dureri la călcîiul lui Ahile şi a fost sfătuit de medici să ia o pauză de 5-6 zile pentru a se reface, devenind astfel indisponibil pentru întaîlnirea cu peruanii. În locul său a fost convocat numărul 37 mondial, Feliciano Lopez.

Astfel, noul cvartet al ibericilor îi reuneşte pe Tommy Robredo, Fernando Verdasco, Nicolas Almagro şi Feliciano Lopez. De partea cealaltă, reprezentativa statului Peru îşi pune toate speranţele în vedeta Luis Horna şi în necunoscuţii Ivan Miranda, Matias Silva şi Mauricio Echazu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2008, 13:45

www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008 www.filmedvd.tk cele mai noi filme pe DVD 2008

Vezi toate comentariile (1)
Comentează