SPORTURI  »  TENIS  »  AVENGERS: ENDGAME

Spoiler Alert „Avengers: Endgame” // FOTO Genial! Simona Halep, comparată cu o eroină din Avengers » Cine sunt Thor, Iron Man, Captain Marvel și Hulk din tenis

FOTO: www.tennis365.com +6   FOTO
FOTO: www.tennis365.com

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 20:07

Un site de tenis din Statele Unite ale Americii a comparat jucătorii de top cu personaje din benzile desenate și filmele Marvel. Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) e „Black Widow”.

  • Natalia Alianovna Romanova, poreclită „Black Widow” e un personaj Marvel care moare în cel mai recent film, „Avengers: Endgame”.

Americanii de la tennis365.com scriu că asemănările dintre cele două sunt la mai multe capitole și motivează: „Ambele par inocente, dar sunt o adevărată armă pe care te poți baza în luptă, indiferent de adversar. De asemenea, Halep părea mereu personajul din povestea altora. Titlul câștigat anul trecut la Roland Garros i-a adus o nouă anvergură”.

black widow halep +7 FOTO

Celelalte comparații

  • Roger Federer: Captain America
  • Rafael Nadal: Iron Man
  • Novak Djokovic: Thor
  • Serena Williams: Captain Marvel
  • Nick Kyrgios: The Hulk
  • Naomi Osaka: Scarlet Witch

Vezi și: 

Halep a început antrenamentele la Madrid » Imaginile surprinse în complexul „Caja Mágica”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  03 Mai 2019, 00:11

Cancan online.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Mai 2019, 22:19

Intr-adevar ”endgame”!!! S-ar putea sa fie o premonitie... Dragii mei dar chiar nu mai aveti ce scrie despre sport si despre sportivi... Chair asa de jos sunteti cu creativitatea... Sau v-ati atins limitele de inteligenta... Ori ati vrut sa faceti o parodie... Stiu ca totusi o respectati pe Simona... Atunci scrieti despre performantele ei nu despre posete si incaltaminte... Daca se poate... Daca nu, dati-i inainte ca a persista in prostie se pare ca e cel mai usor... Iar la unii face parte din gena!!!

mateiserban
mateiserban  •  02 Mai 2019, 21:28

Am dat click pe articol gandindu-ma ca cine stie ce bine arata Simon, dar bah......poza aia :D :D ;))))))))) e un meme care nu va fi uitat niciodata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează