SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Vești nesperate pentru Djokovic » SUA, decizie de ultim moment despre restricțiile anti-Covid

Novak Djokovic/ foto Imago Images
Novak Djokovic/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 17:59 / Actualizat vineri, 12 august 2022 18:22

Novak Djokovic (35 de ani, 6 ATP) nu are voie momentan să participe la US Open (29 august - 11 septembrie), din cauza faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19 și nu poate intra în SUA.

Statele Unite ale Americii a redus însă restricțiile împotriva Covid, iar în curând se va decide dacă persoanele nevaccinate vor putea totuși intra pe teritoriul țării.

Patrick Mouratoglou, surpriză uriașă pentru Simona Halep înaintea meciului cu Coco Gauff
Toronto
Patrick Mouratoglou, surpriză uriașă pentru Simona Halep înaintea meciului cu Coco Gauff

Djokovic ar putea juca la US Open

Novak Djokovic se află pe lista participanților la US Open, deși momentan nu poate intra în SUA. Sârbul speră însă că acest lucru se va schimba, după ultimele decizii ale Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor din America, potrivit Eurosport.com.

Regulile privind distanțarea socială și carantina au fost relaxate, urmând a fi anunțate noi modificări și legate de documentele necesare intrării în țară. Astfel, dacă autoritățile vor decide să scoată certificatul de vaccinare de pe lista documentelor necesare, Djokovic va putea participa la US Open, unde ar încerca să îl egaleze pe Nadal la numărul de trofee de Grand Slam, 22.

Djokovic refuză în continuare vaccinul

Deși a ratat Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina, Djokovic a rămas tare pe poziții până în acest moment: „Nu mă duc în America dacă nu voi avea permisiune. Telenovela din Australia a fost de ajuns. Eu rămân tare pe poziții și cred în libertatea de a alege ce e mai bine pentru mine.

Respect pe toată lumea și mă aștept să fiu respectat la rândul meu. Dacă voi avea permisiunea, voi fi acolo, dacă nu, nu”, a spus Djokovic în luna iulie.

Citește și alte știri din tenis:

Ion Țiriac, anunț uriaș despre cele două românce ajunse în finala de la Wimbledon: „Suntem de acord să le trimitem imediat la academia lui Nadal”

Simona Halep - Coco Gauff, duel de gală în „sferturile” de la Toronto » Cine e favorita caselor de pariuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cirus11
cirus11  •  19 August 2022, 19:04
Postat de zanogeanu03 pe 14 August 2022, 04:44

Si eu sant medic.Din pacate, unele comentarii sant lipsite de logica IMUNITATII. Cei de talia lui DJOCOVIC,chiar daca raman imuni la contactul cu virotici,sant purtatori si escretori de virus.

Cam agramat pt un doctor...

MirceaGlavan
MirceaGlavan  •  15 August 2022, 00:05

Zanogeanu03, la cum scrii, sigur nu ești medic.

mishu_74
mishu_74  •  14 August 2022, 20:57
Postat de rocky5 pe 12 August 2022, 20:43

Cum de te-au lăsat să lucrezi nevaccinat? Am înțeles că te dădeau afară dacă nu te spuneai și nu intrai in ***? Poate doar în unele state... În New-York și Massachusetts știu că zburai!

Nu te da nimeni afara. In sanatate s a putut lucra cu test in fiecare zi. E negativ te duci la munca, nu e, stai acasa. La fel si Canada unde sunt eu. Au facut presiuni la inceput ca te trmit in somaj fara bani daca nu te vaccinezi si cand au vazut ca sunt mii de doctori si infirmiere nevaccinati si care nici nu vor sa l faca, au lasat o balta. Practic isi tăia guvernul singur craca de sub picioare. Iar acum ii cheama la munca chiar daca au Covid. Acuma nu mai conteaza. Doar ca nimeni nu mai zice nimic. Pandemia asta a fost gestionata in functie de stiinta politica peste tot in lume. Au facut frica oamenilor pentru ca apoi sa le serveasca caccinurile pe paine ca salvatoare ale omenirii. Uite ca nu i chiar asa. Se mai prinde lumea, chiar daca unii mai tarziu. Unii niciodata, totusi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează