SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SURPRIZĂ! Cum va arăta echipa Simonei Halep pentru începutul noului sezon! Liderul WTA a făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 10:32

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill după o colaborare de mare succes. Liderul WTA a anunțat deja echipa pentru noul sezon, ce stă să înceapă.

Pentru primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, Halep se va pregăti cu sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeut va fi Andrei Cristofor, iar preparatorul e Teo Cercel.

"Voi merge în Australia cu un sparring-partner şi am primit deja ajutor din partea căpitanului echipei de Fed Cup a României.

Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent", a spus Simona pentru Daily Telegraph.

Halep și Cahill au întrerupt colaborarea din cauza unor probleme ce țin de familia australianului. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de cei doi.

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep și-a făcut planurile pentru 2019! Motivul haios pentru care nu mergea să colinde :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
magura
magura  •  26 Decembrie 2018, 18:07
Postat de Lima Marko pe 26 Decembrie 2018, 15:28

NU CONTEAZA CINE O VA ANTRENA:EA IN NOUL AN VA AVEA UN DECLIN !

Esti un fel de "mama Omida"? :))))))))))))))))))))) Banuiesc ca daca spunei ceva de bine despre Simona, iti ramaneau sarmalele-n gat... :)))))))))))))

104761787253350
Lima Marko  •  26 Decembrie 2018, 15:28

NU CONTEAZA CINE O VA ANTRENA:EA IN NOUL AN VA AVEA UN DECLIN !

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Decembrie 2018, 12:50

Simona ne face cinste in lume ! Muncitoare, seriosa, talentata. Un frumos exemplu. La multi ani Simona si mai ales SANATATE !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close