SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

A rupt colaborarea și a pornit în căutarea altei jucătoare: „Sunt nerăbdător să am parte de noi provocări!”

Sven Groeneveld (șapcă albastră), la un meci al Biancă Andreescu / FOTO: Imago
Sven Groeneveld (șapcă albastră), la un meci al Biancă Andreescu / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 17:26 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 17:36

Antrenorul de tenis olandez Sven Groeneveld (57 de ani) a anunțat că a decis să nu continue colaborarea cu Bianca Andreescu (22 de ani, locul 46 WTA), jucătoarea pe care o pregătea din vara lui 2021.

Sven Groeneveld, fost antrenor al unor jucătoare cu nume din circuitul feminin, precum Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki și Maria Sharapova, a pus capăt colaborării cu Bianca Andreescu, canadianca cu origini românești.

Un jucător legendar o așteaptă pe Halep înapoi în circuit: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat!”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Un jucător legendar o așteaptă pe Halep înapoi în circuit: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat!”

Bianca Andreescu a rămas fără antrenor

Sven a scris pe contul său de Instagram: „După mai bine de un an în care am antrenat-o pe Bianca, am decis să nu prelungesc colaborarea”.

„Sunt nerăbdător să am parte de noi provocări în circuitul masculin sau cel feminin. Le urez Biancăi și echipei sale mult succes pe viitor”, a adăugat olandezul.

Fost număr 4 mondial în 2019 și 2020, după ce a câștigat US Open în 2019, Bianca Andreescu a avut de suferit din cauza accidentărilor, care au scos-o din forma cu care șoca lumea tenisului în urmă cu 3 ani.

În ultimul an, în care a lucrat alături de Sven Groeneveld, cel mai bun parcurs l-a avut la Bad Homburg, unde a pierdut finala cu Caroline Garcia. Bianca s-a descurcat onorabil și la US Open 2021, unde s-a oprit în sferturi.

VIDEO Prisăcariu despre Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Citește și alte știri din tenis: 

Mouratoglou își continuă rutina: „Are o țintă pe spate!” » Ce subiect a abordat în primul interviu după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv

Totul despre Turneul Campioanelor: televizare, grupe, primele meciuri și banii puși în joc + Jucătoarele au strălucit la festivitate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează