SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Un jucător legendar o așteaptă pe Halep înapoi în circuit: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat!”

Jimmy Connors a antrenat-o în 2015 pe Eugenie Bouchard / FOTO: Imago
Jimmy Connors a antrenat-o în 2015 pe Eugenie Bouchard / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 22:20 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 23:48

Jimmy Connors (70 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, crede în nevinovăția Simonei Halep (31 de ani, 10 WTA) și o așteaptă înapoi în circuit. 

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Americanul Jimmy Connors, fost lider mondial și câștigător a 8 turnee de Grand Slam, nu ia în calcul varianta ca Simona Halep să se fi dopat intenționat. Speră ca situația să fie clarificată rapid și să o vadă pe sportiva din Constanța înapoi pe teren. 

Imediat după anunțul lui Halep, oficialii anti-doping au venit în cantonamentul naționalei de handbal: „Au dat probe 12 jucătoare!”
Euro 2022
Imediat după anunțul lui Halep, oficialii anti-doping au venit în cantonamentul naționalei de handbal: „Au dat probe 12 jucătoare!”

Jimmy Connors: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat în cazul lui Halep!”

„Am văzut știrea. Eu nu cred că este așa. Clar s-a întâmplat ceva ciudat. E dublă campioană de Grand Slam, e o jucătoare care muncește foarte mult, care își vede de treaba ei. Nu o apăr și nu o acuz. Spun doar ce am văzut din afară la ea. 

Când am văzut știrea, am zis că trebuie să citesc mai mult, însă nu am intrat în detalii, ce a făcut, cum s-a întâmplat, când a fost prinsă.

Nu știu regulile de acum din tenis cu privire la dopaj, îmi este greu să spun ceva despre acest caz, dar sper că a fost o greșeală și că va reveni pentru că îmi place stilul ei. Este genul de jucătoare care muncește din greu și dă tot ce poate pe teren. Sper că va continua să fie o forță în circuitul feminin”, a fost reacția lui Jimmy Connors în cadrul podcast-ului Advantage Connors, show pe care îl realizează alături de Brett, fiul lui. 

VIDEO Mirel Rădoi, despre „cazul Simona Halep”: „Lucrurile sunt simple pentru mine. Trebuie să spună”

Citește și alte știri din tenis:

Mouratoglou își continuă rutina: „Are o țintă pe spate!” » Ce subiect a abordat în primul interviu după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv

EXCLUSIV Corespondență din Nisa, epicentrul întrebărilor în cazul Halep » Medicamentul dopant găsit în sângele Simonei nu se găsește nici în farmaciile din Franța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
267890
267890  •  01 Noiembrie 2022, 09:28

Clar s-a intâmplat ceva. Eu mă intreb de ce oare nimeni nu se intreabă ce a vrut Halep să spună in primul ei mesaj de dupa depistare: "Am fost trădată." De ce oare nimeni nu o intreaba pe ea, ce a vrut să spună. Pentru că înțelesul cuvântului trădare e clar: trebuia să rămână între noi. In plus, argumentul că Halep era in mare formă nu ține. Pentru că în multe meciuri clacase iar așa zisa ei "formă fizică foarte bună" poate fi efectul dopajului. Să reținem ca testul la roxa-blabla se face foarte rar si de regulă in cazul unei sesizari. Deci sunt sanse foarte mari ca sa nu fii depistat daca te dopezi cu acest roxa-blabla.

pErsanu02
pErsanu02  •  29 Octombrie 2022, 00:34

Tre sa ai probleme nesanatoase in viata ta sa o acuzi pe Halep de asa ceva inainte de verdictul final. In primul rand Halep avea dispozitie la anduranta cu orice jucatoare. Nu a avut niciodata nevoie de dopaj de ce ar fi avut acum ? Mai ales cand stie de atatia ani prin cate teste trece. Deocamdata este o problema de logica la care multi romani au cazut testul , mai rau ca Halep. Mai ales ca , cum spunea un specialist , substanta respectiva ajuta sportivii care fac un evort continuu nu cu atatea pauze cum este la tenis si nu cu o asa mare nevoie de oxigen. Dar in fine. Daca va scapa nevinovata ... oho , ar trebui sa aiba o padure plina de scuze in loc de copaci. Dar ipocrizia este imensa , sa adulezi o fata care te-a facut sa te uiti la tenis , ti-a adus mandrie si bucurie , iar la prima fapta care nici macar nu este judecat cazul din moment ce are cale de atac , sa vi sa arunci cu gunoi. Hateri si Trolli

vasileroaita
vasileroaita  •  29 Octombrie 2022, 00:10

Clar, s-a întâmplat ceva: s-a dopat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează