SPORTURI  »  TENIS  »  TORONTO

Traseu anevoios pentru Simona Halep la turneul WTA1000 din Toronto

Simona Halep // foto: Imago Images
Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 09:23 / Actualizat sambata, 06 august 2022 11:13

Tabloul principal la National Bank Open, turneul WTA1000 din Toronto, Canada, a fost stabilit. Simona Halep (30 de ani, locul 16 WTA) este singura jucătoare din România care va participa la competiția cu premii totale de 2,7 milioane de dolari.

Meciurile de pe tabloul principal de la turneul din Toronto vor începe pe 8 august și se vor încheia pe 14 august. Până atunci vor avea loc cele două runde de calificări care vor umple golurile de pe tabloul principal.

În turul inaugural, Simona Halep, aflată în partea de jos a tabloului, va întâlni o jucătoare venită din calificări. Simona, favorita numărul 15, ar da în următoarea rundă peste câștigătoarea unui duel între Shuai Zhang și altă sportivă venită din calificări.

Schimbări masive la FCSB! Gigi Becali a renunțat la o echipă întreagă
FCSB
Schimbări masive la FCSB! Gigi Becali a renunțat la o echipă întreagă

Traseu de foc pentru Simona Halep la Toronto din runda optimilor

Lucrurile se vor complica serios încă din turul 3, runda optimilor, unde Simona o va întâlni, cel mai probabil, pe Anett Kontaveit, recunoscută pentru jocul ei pe hard.

Simona ar avea în continuare o misiune dificilă, cu Aryna Sabalenka, Elena Rybakina și Coco Gauff posibile adversare în sferturile de finală.

Cea mai bună jucătoare - conform clasamentului - peste care ar putea da în semifinale este Paula Badosa, iar în finală, din partea superioară a tabloului, ar putea veni liderul mondial Iga Swiatek, Ons Jabeur sau Maria Sakkari.

În 2021, turneul a fost câștigat de italianca Camila Giorgi. În 2019, pre-pandemie, de Bianca Andreescu, iar în 2018 și 2016 chiar de Simona Halep. Turneul era denumit pe atunci „Rogers Cup” și avea loc la Montreal.

Anul acesta, turneul pune la bătaie premii totale de 2.697.250 dolari.

Mai multe știri din tenis: 

Ana Bogdan e în semifinale la BCR Iași Open: „Trăiesc intens fiecare moment petrecut aici!”

Și Rafa Nadal e out de la Montreal » Ce probleme are spaniolul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
gigi327
gigi327  •  09 August 2022, 15:55
Postat de 267890 pe 06 August 2022, 18:14

Asta e culmea! Când te uiți ce meciuri sunt, cum poți să spui că Halep are traseu anevoios! De optimi nici nu trebuie să vorbim pentru ca Halep nu are ce căuta in optimi. Eu, ca mare fan al dnei Halep, nu am decât sa-i urez sa vina acasă din primul tur.

Nu înțeleg, la ce o mai urmărești dacă îi dorești asta ,cum naibii sa nu ții cu jucătorii din țara ta,s au iai dat tu bani împrumut, rușine

cineva90
cineva90  •  08 August 2022, 13:18

Asa cum spuneam și mai sus s-a confirmat ca va fi cald la Toronto de miercuri...deci sa nu își facă griji Simona căldură vine mai târziu, are timp de un antrenament sau 2 (cu public și platit) ptr grand slemul american

rocky5
rocky5  •  07 August 2022, 12:40

Semifinala, finală? Hahaa! Ea nu trece nici de chinezoaică, asta dacă ajunge să joace cu ea!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează