SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Tatăl Carolinei Garcia a răbufnit: „Nu se mai poate! Trebuie să se gândească la sănătatea jucătoarelor”

Louis-Paul Garcia își îmbrățisează fiica
Louis-Paul Garcia își îmbrățisează fiica

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 19:58

Louis-Paul Garcia, tatăl și antrenorul lui Caroline Garcia (19 WTA), trage un semnal de alarmă în privința programului încărcat din circuit.

  • Franța înfruntă România în semifinalele Fed Cup, pe 21 și 21 aprilie. Garcia este principala „rachetă” a franțuzoaicelor.
  • Caroline Garcia s-a retras de la Doha din cauza unei accidentări suferite în duelul de Fed Cup cu Belgia.

„Nimic nou sub soare. Calendarul e supraîncărcat de când mă știu. Federația Internațională de Tenis și șefii WTA trebuie să se gândească serios la sănătatea jucătoarelor. Dacă vor să le aibă la 100% din potențial, atunci trebuie să facă ceva.

Dacă vrei meciuri atractive, jucătoarele trebuie respectate. La Doha este un turneu grozav, dar din păcate în fiecare an sunt atât de multe retrageri. Anul ăsta au fost Osaka, Barty, Wozniacki. E păcat.

Se ajunge în situații în care jucătoarele refuză Fed Cup, își pun fanii în cap. Spre exemplu, cele mai bune două spanioloaice, Muguruza și Suarez Navarro, nu au acceptat invitația în Fed Cup. La fel și Kiki Bertens. Sunt sigur că ar fi vrut din tot sufletul să joace. Sunt zeci de astfel de situații și în Fed Cup”, a declarat Louis-Paul Garcia.

Vezi și: 

Jucăm semifinala în România? „Știm foarte bine ce s-ar întâmpla dacă am evolua în Franța”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  12 Februarie 2019, 21:56

Folosiți și voi niște termeni mai cizelați (spaniolă nu spanioloaică) că sunteți jurnaliști bre, cel puțin așa scrie pe legitimația pe care o purtați la gât. Săptămâna trecută când a avut loc meciul de tenis al echipei naționale de tenis feminin pe jucătoarele gazde nu le-ați scos din cehoaice în niciun articol. Mai cizelați-vă și voi puțin că au trecut aproape 30 de ani de când ați devenit liberi. Ar fi cazul să începeți să vă comportați la înălțimea funcțiilor pe care le dețineți. Dacă nu acum, atunci când?

kdester
kdester  •  12 Februarie 2019, 21:55

prezenta la turnee nu e obligatorie, sanatatea primeaza palmaresului si banilor, totul se face cu profesionalism

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Februarie 2019, 21:30

Are dreptate. SUA nu a putut trimite la fed-cup decat jucatoare slab clasate, care au pierdut. Lui Sloane - locul 2 WTA Live si surorilor Williams nu le-a pasat de mandria nationala a americii ! Au refuzat sa participe. Idem Germania care a pierdut cu Belarus.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close