SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Tatăl Simonei Halep, întrebat despre postarea Serenei Williams: „Atâta tot”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 16:06 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 16:29

Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep, au dat azi noi declarații, după ce jucătoarea de 31 de ani a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

  • ITIA a făcut anunțul marți după-amiază. Decizia nu este definitivă. Dubla campioană de Grand Slam poate face apel la TAS în termen de 21 de zile. 
  • Suspendarea Simonei va expira pe data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va avea 35 de ani.

În fața casei din Constanța, Simona a declarat că va continua să lupte pentru a arăta că este nevinovată, în timp ce tatăl ei a apărat-o.

Serena Williams și soțul Alexis Ohanian, dezlănțuiți în ironii la adresa Simonei Halep! Au inclus-o și pe Sharapova în discuție: „Îți stă bine”
HALEP, SUSPENDATĂ
Serena Williams și soțul Alexis Ohanian, dezlănțuiți în ironii la adresa Simonei Halep! Au inclus-o și pe Sharapova în discuție: „Îți stă bine”

Ulterior, Stere a fost întrebat de postarea Serenei Williams, „8 e un număr mai bun”, pe care fanii au văzut-o ca un atac la adresa Simonei.

Stere Halep întrebat de postarea Serenei Williams

„Nu mă interesează alte declarații ale unor sportive. Noi suntem curați în fața Domnului și atâta tot”, a declarat Stere Halep, potrivit ziuaconstanta.ro.

E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri. Toate analizele mele au fost negative. Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată.

- Simona Halep

VIDEO În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

Citește și: 

Fostul lider WTA se implică în cazul Simonei Halep: „Cineva trebuie să fie găsit vinovat”

Ilie Năstase, acuzații grave la GSP Live, după ce Serena Williams s-a luat de Simona Halep: „A fost găsită dopată și nu s-a publicat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Shogun01
Shogun01  •  14 Septembrie 2023, 09:49
Postat de maradona79 pe 13 Septembrie 2023, 16:39

Tatal Simonei a declarat ca o sa ia legatura cu mama Serenei ca sa o certe pe aceasta, sa n-o mai lase la joaca afara si sa-i confiste si telefonul de pe care posta mesaje veninoase pe X (fosta Twitter).

Crezi ca o sa-i spuna ca s-a dopat si fata ei?

concret
concret  •  14 Septembrie 2023, 02:29

Makidonii, penibili pana la capat!

brasil
brasil  •  13 Septembrie 2023, 17:42

In fața Domnului e curați dar treaba a fost decisă de altii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează