SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Tatăl Simonei Halep, mărturie emoționantă: "M-a sunat și mi-a zis 7 cuvinte. Am început să plâng"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 12:03

Simona Halep, 26 de ani, este noul număr 1 WTA. Românca a trecut în semifinalele turneului de la Beijing, China, de letona Jelena Ostapenko, 6-2, 6-4. (Vezi aici detalii).

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a vorbit despre performanța fiicei sale și a dezvăluit ce au discutat la finalul meciului.

"Greul a trecut. Acum putem sta liniștiți. Am ajuns unde ne doream. Acum ne bucurăm și suntem relaxați. Am trăit foarte intens acest meci. Au fost multe eșecuri, dar a avut răbdare și rezultatele au venit.  

Am vorbit cu ea imediat după meci, dar am vorbit doar puțin. Mi-a zis «Tătă, am reușit să ajungem numărul 1». Am început să plâng și am zis că vom vorbi mai târziu. Ea era euforică. 

Simona a muncit foarte mult. Ea nu a avut noroc ca Ostapenko, care a venit și a câștigat un Grand Slam. Așa e natura ei. Trebuie să muncească mai mult pentru a avea rezultate. Primul telefon l-am primit de la Gică Hagi. Mi-a zis să ne ajute Dumnezeu să câștige un Grand Slam.

Am făcut sacrificii. Am făcut un credit la bancă la începutul carierei. Când era mică, se spunea că nu are șanse de a face performanță. Era mai scundă, nu crescuse așa mult. Dar eu am știu de la început că vom fi numărul 1", a spus Stere Halep la TV Digi Sport.

Citește și: Luminița Paul despre performanța imensă a Simonei Halep: "Drumul cu spini spre locul 1"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1642425442456154
Cretu Ionut  •  07 Octombrie 2017, 15:32

Bravo Simona,ne-ai făcut mândri!

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Octombrie 2017, 14:49

RESPECT SIMONA HALEP. Felicitari parintilor.

bogdanstate
bogdanstate  •  07 Octombrie 2017, 14:39

Bravo, Domnule Stere Halep! Nu tineti cont de *** frustrati ce fac comentarii de " doi lei" la adresa dumneavoastra. Cinste Simonei si dumneavoastra deopotriva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează