SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Tecău după cîștigarea Turneului Campionilor: ”Am făcut pași mici, dar am crezut mereu că putem reuși” » Ce a spus Mergea

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 19:00

Horia Tecău și-a trecut în palmares unul dintre cele mai importante trofee din carieră, reușind să cîștige Turneul Campionilor alături de Jean-Julien Rojer, după 6-4, 6-3 cu Florin Mergea și Rohan Bopanna.

”Am crezut mereu că putem cîștiga acest trofeu. Am făcut pași mici, dar am reușit să obținem această victorie. Îl felicit pe Florin pentru un an minunat și pentru un parteneriat de succes. Le doresc lui și partenerului său să continue să progreseze”, a spus Horia Tecău la finalul meciului.

”Jucăm de cîteva luni împreună și rezultatele sînt senzaționale. Îl cunosc pe Horia de cînd aveam șase ani și vreau să-l felicit pentru acest succes”
Florin Mergea

”Ei au avut un sezon senzațional. Se vede că le priește în Anglia, unde au cîștigat și turneul de la Wimbledon. Vreau să îi mulțumesc lui Florin că a jucat alături de mine și am avut un sezon excelent”
Rohan Bopanna

CItește și

Ce victorie! Tecău și Rojer cîștigă Turneul Campionilor, după o finală încinsă cu Mergea și Bopanna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Noiembrie 2015, 21:23
Postat de victor33 pe 22 Noiembrie 2015, 21:02

@dumi, cand "va mai creste" nu va mai fi tot "pitzipoanca"?

Nu, va fi babaciune.

gizeh
gizeh  •  22 Noiembrie 2015, 21:03

Felicitări,Horia!....Baftă pe viitor,Florin!....Felicitări și păcat că nu au câștigat făcând pereche la dublu.

victor33
victor33  •  22 Noiembrie 2015, 21:02

@dumi, cand "va mai creste" nu va mai fi tot "pitzipoanca"?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează