SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

TECĂU / ROJER - THIEM / SCHWARTZMAN 6-2, 6-3 // FOTO Horia Tecău și Julien Rojer, campioni la Madrid după o victorie în două seturi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 12:07

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer i-au învins pe argentinianul Diego Schwarzman și austriacul Dominic Thiem în finala de dublu de la Madrid, scor 6-2, 6-3.

Cei doi nu le-au dat nici o șansă adversarilor și în primul set s-au impus cu 6-2, fără emoții, iar în setul al doilea Tecău&Rojer și-au făcut jocul și au ieșit campioni în turneul de la Madrid!

Partida a durat o oră și 11 minute.

Horia Tecău a disputat a treia finală din carieră pe zgura de la Madrid. Prima, în 2012, a fost pierdută, alături de suedezul Robert Lindstedt, scor 3-4, 4-6, în fața polonezilor Mariusz Fyrstenberg și Poland Marcin Matkowski.

Românul a câștigat în 2016, făcând pereche cu Jean Julien Rojer. Adversarii din finală au fost Rohan Bopanna și Florin Mergea, iar scorul 6-4, 7-6(5).

Tenismenul român a câştigat până acum 35 de trofee la dublu şi a mai jucat de 20 de ori în ultimul act.

Simona Halep a pierdut finala WTA de la Madrid, după ce a fost învinsă de Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6.

Tecău / Rojer - Schwarzman / Thiem 6-2 / 6-3

 

Tecău și Rojer sunt favoriții bookmakerilor în finala de astăzi, cu o cotă situată în jurul valorii de 1,50. Adversarii sunt lipsiți de experiență în proba de dublu, dar jucători redutabili pe zgură la simplu. Dominic Thiem a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovic, după două seturi pe muchie de cuțit, 6-7, 6-7.

357.540 $și 1.000 de puncte ATP vor primi câștigătorii probei de dublu de la Madrid

Vezi și: 

Halep, izbucnire nervoasă: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Mai 2019, 12:10

Felicitari Horia ! din pacate in Romania nu sunt promovate astfel de performante pentru ca e nevoie sa fie debitate toate aberatiile lui gigi. am stat sa caut stirea astea in arhiva.

214882702219077
Felicia Mandrea  •  13 Mai 2019, 10:24

Christos a Inviat! Tu si Juls sunteti doua exemple bune de perseverenta, aratand tuturor ca in pofida multor dificultati pe care le-ati avut la inceputul anului, uite ca azi a rasarit soarele si pe strada voastra! Felicitari pentru primul vostru turneu pe care l-ati castigat in anul acesta, cel de la Madrid Mutua, si va urez sa castigati mai multe, inclusivcateva GSuri precum si TC la Londra! BRAVOOO BAIETILOR!

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Mai 2019, 20:13
Postat de robby73 pe 12 Mai 2019, 19:47

Lăpușneanule stai cam prost cu gânditul. Ceva nu e ok cu tine. Dacă într-adevăr tragi pe nas, nu fii zgârcit. Nu te uita la bani, că alea ieftine nu îți prind bine.

a venit postasul cu pensia babacilor ? hahahaha...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează