SPORTURI  »  TENIS  »  ESTORIL

Benoit Paire, în centrul unui scandal uriaș la Estoril: gest controversat la adresa spectatorilor, insulte și amenințări cu moartea primite de francez: „Nenorocitule, te vom ucide!”

Benoit Paire // sursă foto: Twitter + Imago Images
Benoit Paire // sursă foto: Twitter + Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 22:20 / Actualizat luni, 25 aprilie 2022 23:00

Benoit Paire (32 de ani, locul 60 ATP) a fost protagonistul unei scene incredibile la turneul ATP250 de la Estoril.

Luni după-amiază, francezul a jucat împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon (24 de ani, 71 ATP) în turul 1 al turneului de la Estoril.

În ciuda unui început promițător de meci, în care a condus cu 3-2, respectiv 4-3, Paire a cedat în minimum de seturi, 4-6, 5-7. În actul secund, la 5-4, Paire a avut 4 mingi de set, toate salvate de Kwon. A fost declicul care a înclinat decisiv balanța în favoarea asiaticului.

Gest șocant al lui Benoit Paire la Estoril: le-a arătat fundul spectatorilor! 

Paire, a cărui atitudine dezinteresată din game-urile de final i-a iritat pe spectatori, a ieșit de pe teren în timp ce era huiduit de unii dintre cei prezenți la meci. Enervat, francezul a comis un gest incredibil: și-a coborât pantalonii și le-a arătat spectatorilor lenjeria intimă pe care o purta, scrie Essentially Sports.

Benoit Paire, în centrul unui scandal uriaș la Estoril: gest controversat la adresa spectatorilor, insulte și amenințări cu moartea primite de francez: „Nenorocitule, te vom ucide!”

După meci, au urmat alte contre cu fanii. Mai întâi, Paire a publicat pe contul personal de Twitter o postare ce cuprindea doar emoticonul cu degetul mijlociu. Mesajul, cel mai probabil adresat spectatorilor, a fost șters la scurt timp după.

Ulterior, Paire a publicat o serie de mesaje primite pe contul său de Instagram: jigniri și amenințări, chiar cu moartea, în mai multe limbi: „Dacă nu câștigi aici ești mort! Nenorocitule, consideră-te mort, te vom ucide!” „Pierdem bani din cauza ta, mori!” au fost doar câteva dintre mesajele primite de francez.

 „Vouă vi se pare normal?”, a întrebat Paire.

După înfrângerea de astăzi, Paire, deloc străin scandalurilor, a ajuns la 4 eșecuri consecutive și 11 în ultimele 12 meciuri.

Mai multe știri din tenis: 

Simona Halep și Sorana Cîrstea coboară în clasamentul WTA » Emma Răducanu, cea mai bună clasare din carieră

Novak Djokovic susține că e afectat de o boală misterioasă: „Nu e Covid-19, dar n-am mai simțit asta niciodată”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tipsy
tipsy  •  26 Aprilie 2022, 10:24

Paire e un talent iesit din comun, le are pe toate, putea fi nr. 1 mondial, insa pe el chiar il doare undeva de tenis si de spectatori. Se concentreaza la un turneu - doua pe an, din care face puncte cat sa ramana in top 100, iar la restul merge pur si simplu doar ca sa isi plimbe prietena prin lume si sa petreaca prin cluburi din premiul de 10-20.000 pentru infrangerea din primul tur. Sper sa nu-i mai iasa anul asta, sunt oameni care muncesc din greu, iar el pluteste linistit prin viata ... ceea ce nu ar fi neaparat rau, dar isi bate joc de spectatori. Foarte bine ca il huiduie (nu vorbim de animalele care il ameninta cu moartea).

110731838029781
Baba Novac  •  26 Aprilie 2022, 06:49

au pierdut banii la pariuri pacalicii

tricisport
tricisport  •  26 Aprilie 2022, 05:57
Postat de iulihenry14 pe 25 Aprilie 2022, 23:24

Mesajele nu sunt normale; sa iti bati joc de oamenii care au platit bilet pentru ca tu esti Paire si esti "smecher" nu e normal de asemenea. ATP trebuie sa intervina si sa ii sanctioneze pe baietii astia care joaca in dorul...

Dar sa huidui e frumos?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează