SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Moment inedit la turneul de la Acapulco: cutremur în timpul meciului lui Zverev

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 08:34 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 08:40

Neamțul Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a avut parte de un moment neașteptat în meciul contra compatriotului său, Dominik Koepfer (26 de ani, 71 WTA), din semifinalele turneului de la Acapulco, Mexic.

În timpul partidei câștigate de Zverev, scor 6-4, 7-6, s-a produs un cutremur, care nu a avut însă efecte asupra jocului! 

Jucătorii nu au fost însă deranjați și au continuat să joace punctul. Zverev a câștigat punctul, iar cei doi jucători au avut câteva momente de uimire la finalul schimbului și s-au amuzat de ce s-a întâmplat.

VIDEO Cutremur în timpul meciului Zverev – Koepfer

„Dacă vă întrebați de ce s-a mișcat camera, să știți că am avut parte de un mic cutremur. Ați mai văzut așa ceva până acum?”, a spus uimit comentatorul partidei.

Zverev va juca în finală cu grecul Stefano Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP), care a trecut de italianul Lorenzo Musetti (19 ani, 126 ATP), scor 6-1, 6-3. 

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

Simona Halep, anunț despre retragere: „Ăsta este planul meu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează