SPORTURI  »  TENIS  »  AGRESIUNE

VIDEO „Derapaj Will Smith” în tenis » Gest violent la fileu: și-a lovit adversarul la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 11:51 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 12:27

La finalul unui meci disputat luni, în Ghana, într-un turneu ITF destinat juniorilor, a avut loc un moment șocant.

Francezul Michael Kouame (15 ani) era favoritul principal al competiției din Accra (Ghana), dar a fost învins în turul I de localnicul Raphael Nii, scor 2-6, 7-6, 6-7, potrivit FoxSports.

La finalul partidei, jucătorul aflat pe locul 589 în clasamentul juniorilor nu a putut digera înfrângerea în fața adversarului clasat pe locul 1.688.

VIDEO Gest violent pe terenul de tenis: și-a lovit adversarul la finalul meciului

Când cei doi jucători s-au întâlnit la fileu, pentru salutul tradițional de la finalul partidei, Kouame a oferit un moment șocant. După ce a dat mâna cu Nii, francezul l-a pălmuit pe adversarul său, spre uimirea celor prezenți la teren.

După incident, rudele lui Nii, prezente în tribună, au încercat să intre pe teren și să-l răzbune pe jucătorul din Ghana, fiind calmate cu greu de alți spectatori.

A adus aminte de derapajul lui Will Smith

Incidentul dintre Kouame și Nii a adus aminte de cele petrecute la Gala Premiilor Oscar.

Will Smith, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor principal la Gala Premiilor Oscar, pentru prestația din „King Richard”, a fost protagonistul unui moment incredibil. A urcat pe scenă și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Citește și: 

Irina Begu s-a calificat în turul secund la Charleston

Un antrenor român îi face portretul lui Carlos Alcaraz: „Tenisul are nevoie de o vedetă cum e el. Ca joc, se apropie mai mult de Federer”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
107468491360682
Viorel Ionescu  •  05 Aprilie 2022, 16:42

Sunteti penibili !

balotelli
balotelli  •  05 Aprilie 2022, 14:03
Postat de brentford pe 05 Aprilie 2022, 12:38

Daca nu era vorba de violenta acest meci nu exista. Bravo GSPeste,sunteti extrem de bine informati si prezentati publicului evenimentele asa cum s-au desfasurat,adevarul gol golut. Banuiesc ca pana la orele 17 veti prezenta un amplu interviu de acum 14 ani cu si despre Prodanca. Sau reincalziti ciorba cu Semeghin sau Lutu in Asia.

Derapaj Will Smith? Faptul că acest stil de lovitură poartă numele actorului american îi creează grave prejudicii de imagine Prodancăi. Nu trebuie să ai ochi de specialist pentru a observa că gestul plagiatorului Smith e doar o copie palidă a celebrului croșeu patentat de Prodanca pe data de 13 iulie 2019, când i l-a aplicat lui Alexa. Sigur va ieși până la ora 17 într-o conferință de presă pentru a revendica drepturile de autor pentru "hit-ul" ce ar trebui să-i poarte numele.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  05 Aprilie 2022, 13:05
Postat de brentford pe 05 Aprilie 2022, 12:38

Daca nu era vorba de violenta acest meci nu exista. Bravo GSPeste,sunteti extrem de bine informati si prezentati publicului evenimentele asa cum s-au desfasurat,adevarul gol golut. Banuiesc ca pana la orele 17 veti prezenta un amplu interviu de acum 14 ani cu si despre Prodanca. Sau reincalziti ciorba cu Semeghin sau Lutu in Asia.

Nu mai certa ziariștii GSP. Ei sunt niște demizei și te blochează /cenzurează.... când,, vrea mușchii lor,,....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează