SPORTURI  »  TENIS  »  ȘOCANT

VIDEO Imagini șocante! Își bate cu bestialitate fiica pe terenul de tenis » Wawrinka, Mouratoglou și Badosa, scandalizați: „Oribil, nu mai am cuvinte!”

Un tată își lovește cu bestialitate fiica, pe terenul de tenis // foto: captură Twitter
Un tată își lovește cu bestialitate fiica, pe terenul de tenis // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 13:58 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 14:34

Imagini șocante filmate pe un teren de tenis din Serbia: un tată își bate cu bestialitate fiica în vârstă de 14 ani, furios că sportiva nu s-ar fi antrenat cum trebuie. Nume mari din fenomen, precum Stanislas Wawrinka, Patrick Mouratoglou și Paula Badosa au condamnat cu fermitate scenele.

Zilele trecute, actorul Igor Juric, fondatorul unei fundații pentru drepturile copiilor din Serbia, a publicat pe contul său de Twitter, unde este urmărit de peste 40.000 de oameni, un videoclip șocant.

Gigi Becali a anunțat cine e pe lista înlocuitorilor lui Dică: „El sau Poenaru. Exclus antrenor străin!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat cine e pe lista înlocuitorilor lui Dică: „El sau Poenaru. Exclus antrenor străin!”

VIDEO Își bate cu bestialitate fiica pe terenul de tenis » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

În imaginile filmate de la distanță pe un teren de tenis se poate vedea cum un bărbat se îndreaptă către o fată și o lovește mai întâi cu talpa în zona genunchilor, apoi cu pumnul în cap. Actele de bestialitate continuă, cu lovituri repetate. 

Când fata se așază pe bancă și începe să plângă, bărbatul o ridică, o trage de păr și o aruncă pe jos, unde continuă să o lovească cu piciorul!

„Încă un exemplu de violență brutală a unui tată împotriva fiicei sale. Am primit informația că este vorba despre o familie din China. Vom depune plângere penală împotriva acestui monstru”, a scris Juric.

Nume mari din tenis, precum Stanislas Wawrinka, Paula Badosa, Barbara Schett, Patrick Mouratoglou și Pam Shiver au reacționat. Antrenorul Simonei Halep a scris că „este inacceptabil, oribil, nu mai am cuvinte!”

„Vom depune plângere penală”, anunță Igor Juric

Ulterior, Juric a venit cu completări despre caz. „Am văzut multe lucruri groaznice, dar ăsta a lăsat cea mai puternică impresie asupra mea de până acum. Avem identitățile victimei și abuzatorului, vom depune plângere penală! 

Este important să vedem cum vor reacționa instituțiile, pentru că este vorba despre un cetățean străin. S-a întâmplat la Belgrad, pe terenurile de tenis de la Crvena Zvezda (n.r. - Steaua Roșie)”, a transmis Juric pentru Kurir, citat de Republika.

Fata agresată este din China, are doar 14 ani și practică tenisul. „Antrenorii care au lucrat cu ea spun că este un copil excepțional. Motivul comportamentului violent ar fi fost că unul dintre antrenorii care lucra cu ea a spus că nu a depus suficient efort, că nu a vrut să facă ce i s-a cerut la antrenament. 

Este vorba despre cetățeni chinezi, știu că tatăl abuziv nu vorbește limba sârbă”, a completat Juric.

Bărbatul a fost reținut în Belgrad

Ulterior apariției videoclipului, autoritățile din Serbia au comunicat că ofițerii de la o secție de poliție din Belgrad au reținut un cetățean chinez bănuit a fi individul din imagini.

V.L., născut în 1972, a fost reținut timp de 48 de ore, urmând a fi dus în fața instanțelor pentru a răspunde acuzațiilor penale de violență domestică.

Agresorul a fost reținut pe terenurile de tenis ale clubului SC Banjica, potrivit Daily Mail

Mai multe știri din tenis: 

Un alt nume important o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

Azarenka, enervată de o greșeală de pe afișul Turneului Campioanelor: „Teribil! Cum să puneți altă jucătoare?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
unuaiurea
unuaiurea  •  02 Noiembrie 2022, 19:57

Un animal......si cine îi caută scuze......tot un animal

666piturca
666piturca  •  02 Noiembrie 2022, 15:32
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Noiembrie 2022, 22:03

China este diferita de Europa ...

Profundă, asta.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Noiembrie 2022, 22:03

China este diferita de Europa ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close