SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Un alt nume important o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

Ons Jabeur și Simona Halep // FOTO: Imago
Ons Jabeur și Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 13:50 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 14:18

Înainte de Turneul Campioanelor, tunisianca Ons Jabeur a comentat scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Sportiva de 28 de ani, clasată pe locul 2 WTA, a fost întrebată despre Simona Halep (31 de ani) și a explicat de ce crede că totul a fost o greșeală.

Imediat după anunțul lui Halep, oficialii anti-doping au venit în cantonamentul naționalei de handbal: „Au dat probe 12 jucătoare!”
Euro 2022
Imediat după anunțul lui Halep, oficialii anti-doping au venit în cantonamentul naționalei de handbal: „Au dat probe 12 jucătoare!”

Ons Jabeur o apără pe Simona Halep

„Am fost șocată! Pentru mine e foarte trist să văd ce se poate întâmpla când cineva face o greșeală. Pentru mine, dacă cineva a trișat, atunci substanța este într-o cantitate mare în sânge. Dar în cazul ei a fost foarte mică. Nu știu ce s-a întâmplat. 

Asta cred că e frica oricărui jucător sau jucătoare, să ia ceva în necunoștință de cauză și să apară la testul anti-doping. E clar că nu e o situație plăcută. Nu știu ce s-a întâmplat, dar sper ca ce spune ea să fie adevărat”, a spus Jabeur, potrivit The National.

Iga Swiatek, despre „cazul Simona Halep”: „Trebuie să fie dezamăgitor”

Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA) a vorbit despre cazul Simonei Halep.

„Am fost surprinsă, nu m-am așteptat la aceste vești. Mereu am crezut că Simona joacă corect, sper că totul se va clarifica rapid. Trebuie să fie dezamăgitor. Cel mai important lucru este să am grijă de mine acum”, a declarat Swiatek, conform jurnalistului Dominik Senkowski.

Citește și: 

A rupt colaborarea și a pornit în căutarea altei jucătoare: „Sunt nerăbdător să am parte de noi provocări!”

Un jucător legendar o așteaptă pe Halep înapoi în circuit: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Trandafir
Trandafir  •  02 Noiembrie 2022, 08:57

Simona ca si alti tenismeni este testata continuu, in fiecare an, in fiecare luna, inainte si dupa concursuri. In strainatate si in Romania. Este absolut imposibil sa se expuna in cunostiinta de cauza.

267890
267890  •  01 Noiembrie 2022, 08:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  31 Octombrie 2022, 19:15
Postat de sughibughi pe 31 Octombrie 2022, 14:34

*** se apara intre ei

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează