SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Veste importantă anunțată de directorul Australian Open: „Inclusiv Federer a acceptat!”

Toți jucătorii de tenis vor participa la Australian Open, în ciuda pandemiei de Covid-19!
Toți jucătorii de tenis vor participa la Australian Open, în ciuda pandemiei de Covid-19!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 12:57 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 13:28

Craig Tiley (58 de ani), directorul turneului Australian Open, a declarat că toți jucătorii de tenis vor participa la turneul din 2021.

Craig Tiley a vorbit despre sportivii care vor participa la turneul de la Melbourne: „Avem confirmări de la toţi sportivii că vor fi în Australia. Evident, fiind începutul sezonului se poate întâmpla orice, dar angajamentele există. Toţi jucătorii, inclusiv Federer, s-au angajat să vină”.

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii au luat decizia de a amâna startul turneului din Melbourne, care ar fi trebuit să înceapă la mijlocul lunii ianuarie. Astfel, toți jucătorii care vor evolua în acest an pe tabloul principal vor fi nevoiți să petreacă 14 zile în carantină în Australia pentru a minimaliza riscul de răspândire a coronavirusului. Calificările se vor disputa la Doha, între 10 și 13 ianuarie.

Roger Federer va participa la Australian Open

Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, Roger Federer a spus că nu știe dacă va participa la turneul australian, deoarece încă nu s-a refăcut complet după accidentarea la genunchi, directorul competiției a afirmat: „Ne-a spus că data de 8 februarie este mai potrivită pentru el din perspectiva pregătirilor pentru Australian Open. Însă multe depind de cum va reacţiona organismul său în următoarele două-trei săptămâni”

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, fiind amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

VIDEO. Gestul lui Ion Țiriac care l-a șocat pe Horia Tecău: „A fost o lecție pentru mine!”

Citește mai multe știri din tenis:

Se retrage jucătoarea jignită de Ilie Năstase? Johanna Konta recunoaște: „Atât mă mai văd jucând”

Un jucător algerian de tenis, suspendat pe viață pentru meciuri trucate! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează