SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Un jucător algerian de tenis, suspendat pe viață pentru meciuri trucate! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

Aymen Ikhlef, jucătorul suspendat pe viață
Aymen Ikhlef, jucătorul suspendat pe viață

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 12:31 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 13:49

Algerianul Aymen Ikhlef (23 de ani, 1739 ATP) a fost interzis pe viață în tenis de Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU) după ce a fost prins că a încălcat programul anticorupție.

Pe lângă pedeapsa de a nu mai putea evolua niciodată într-o competiție profesionistă, Aymen Ikhlefa fost amendat și cu suma de 100.000 de dolari. Conform as.com, responsabilul de audieri anticorupție Richard McLaren l-a examinat pe jucător și a descoperit că a comis zece cazuri de încălcare a Programul de Tenis Anticorupţie (TACP).

Unitatea de Integritate a Tenisului (TIU) este o inițiativă a Consiliului de Grand Slam, a Federației Internaționale de Tenis, ATP și WTA și a fost înființată pentru a promova, încuraja, spori și proteja integritatea tenisului profesionist din întreaga lume. Începând cu 1 ianuarie 2021, TIU va deveni un organism nou și independent: Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului.

VIDEO. Victor Ciutacu, despre Simona Halep: „Ar trebui să lase nasul mai jos!”

Citește mai multe știri din tenis:

Noile date ale playoff-ului Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup au fost anunțate! Când se vor întâlni România și Italia

Roger Federer, declarații alarmante pentru fanii săi: „Dacă asta a fost totul pentru mine, atunci e un final nemaipomenit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează