SPORTURI  »  TENIS  »  CSA STEAUA

Transfer la CSA Steaua: Irina Begu s-a întors la gruparea din Ghencea

Ana Bogdan, Irina Begu, Mihaela Buzârnescu și Irina Bara cu tricourile roș-albastre FOTO CSA Steaua
Ana Bogdan, Irina Begu, Mihaela Buzârnescu și Irina Bara cu tricourile roș-albastre FOTO CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 17:16 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 17:42

Jucătoarea aflată pe poziția 81 în clasamentul mondial a revenit la CSA Steaua, fiind colegă cu Mihaela Buzărnescu, Irina Bara și Ana Bogdan 

Irina Begu s-a transferat de la CSM București la CSA Steaua, ea fiind prezentată marți de clubul din Ghencea, gruparea la care a mai fost legitimată pe când avea doar șapte ani. „Este un lucru extraordinar că mare parte din echipa de Fed Cup a României este legitimată la acest club”, a spus Irina Begu pentru Steaua TV. 

La festivitate au mai participat și colegele sale din echipa feminină a clubului Steaua: Mihaela Buzărnescu, Irina Bara și Ana Bogdan.  Cele patru jucătoare au primit tricourile roș-albastre din partea președintelui clubului Mădălin Hîncu.

Nemulțumită în trecut

În luna aprilie, Mihaela Buzărnescu se plângea de faptul că CSA Steaua nu i-a oferit nicio compensație pentru rezultatele obținute. „De peste 17 luni clubul Steaua nu mi-a achitat niciun salariu conform contractului și a actului adițional pe care nici până în ziua de azi nu am reușit să-l finalizăm. Ne-am tot întâlnit, e normal ca și eu să am anumite pretenții, iar ei să le accepte", spunea ea atunci. 

Pare că lucrurile s-au rezolvat din moment ce a fost prezentă la festivitatea de marți. „Sper să rămân la acest club până la încheierea carierei mele, dar și după”, a spus, marți, românca în vârstă de 32 de ani. 

Cele patru jucătoare steliste au reluat antrenamentele și speră ca turneele să înceapă cât mai repede.„O iau treptat, încerc să cresc nivelul de la săptămână la săptămână, iar atunci când se vor anunța turneele voi începe o pregătire mult mai dură”, a spus Irina pentru Steaua TV. Conform Marca circuitul feminin ar trebui să se reia pe 3 august.

Citește mai multe știri din tenis: 

VIDEO Petrecere nebună cu Djokovic, Thiem, Zverev și Dimitrov în prim-plan! Filmați dezbrăcați într-un club din Belgrad

Interviu cu Adrian Voinea: „Să pot ajuta un jucător profesionist mă fascinează" + cum o caracterizează pe Simona Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mihailazll
mihailazll  •  17 Iunie 2020, 08:29
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2020, 20:31

Bun venit Begulina! ..........Tocmai pt ca Steaua NU e FC fcsb, ci un club polisportiv, poate înțeleg și prostii pt ce Guvernul aloca anual CSA un buget se peste 20 milioane euro, NU, acei bani NU sunt doar pt fotbal ci și pt sporturi care fără ajutor de la Stat ar dispare!

Pai poate ar fi cazul sa dispareti sa nu mai fiti o povara la buget! Mai ales fotbalul... care de cand a aparut distruge alte sporturi care au ramas fara buget... si toate din cauza echipei nou infiintate care joaca cu mandrie de 3 ani in liga satelor!

catalynn
catalynn  •  16 Iunie 2020, 20:31

Bun venit Begulina! ..........Tocmai pt ca Steaua NU e FC fcsb, ci un club polisportiv, poate înțeleg și prostii pt ce Guvernul aloca anual CSA un buget se peste 20 milioane euro, NU, acei bani NU sunt doar pt fotbal ci și pt sporturi care fără ajutor de la Stat ar dispare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează