SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

Trofeu după doi ani » Venus Williams a reuşit să cucerească turneul de la Dubai

Venus Williams, alături de trofeul cucerit la Dubai
Venus Williams, alături de trofeul cucerit la Dubai

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 februarie 2014 20:34

Venus Williams, locul 44 WTA, a cîştigat, ieri, turneul de categorie Premier de la Dubai, dotat cu premii în valoare de două milioane de euro.

Williams a învins-o în finală pe fraţuzoaica Alize Cornet (26 WTA), cu 6-3, 6-0, şi a cîştigat primul trofeu WTA după doi ani. Ultimul turneu adjudecat de americancă datează din 2012, atunci cînd a învins-o în finala de la Luxemburg pe Monica Niculescu, cu 6-2, 6-3.

Acesta este al 45-lea titlu din carieră, Venus fiind a doua jucătoare în activitate la capitolul trofee cîştigate, fiind depăşită doar de sora sa, Serena, cu 58.

În drumul spre finală, Williams, în vîrstă de 33 de ani, le-a mai eliminat pe Elena Vesnina, Ana Ivanovici, Flavia Pennetta şi Caroline Wozniacki.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează