SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // Bianca Andreescu a prefațat duelul cu Simona Halep: „Am urmărit-o, va fi o partidă interesantă. Sunt entuziasmată!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 19:14

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) a prefațat prima confruntare din cariera ei cu Simona Halep (28 de ani, 5 WTA), care va avea loc în cadrul Turneului Campioanelor.

  • Astăzi a avut loc tragerea la sorți a grupelor Turneului Campioanelor, la Shenzen. Competiția începe pe 27 octombrie și se încheie pe 3 noiembrie. 

„Știu că nu va fi ușor. Orice jucătoare din acest turneu va fi o adversară grea. Abia aștept să joc împotriva lor, sper să mă descurc bine!

Am evoluat cu Svitolina și Pliskova anul acesta. Așadar, știu cam la ce să mă aștept. Cu Simona nu am jucat niciodată, într-adevăr, însă am urmărit-o. Va fi o partidă foarte interesantă. Sunt entuziasmată!", a afirmat Bianca în cadrul unei conferințe de presă.

GRUPELE WTA FINALS

Grupa Roșie

  • ASHLEIGH BARTY (23 de ani, 1 WTA)
  • NAOMI OSAKA (22 de ani, 3 WTA)
  • BELINDA BENCIC (22 de ani, 7 WTA)
  • PETRA KVITOVA (29 de ani, 6 WTA)

Grupa Mov

  • SIMONA HALEP  (28 de ani, 5 WTA)
  • BIANCA ANDREESCU (19 ani, 4 WTA)
  • KAROLINA PLISKOVA (27 de ani, 2 WTA)
  • ELINA SVITOLINA  (25 de ani, 8 WTA)

FORMATUL COMPETIȚIEI

Cele patru jucătoare se vor duela între ele în grupe, iar primele două se vor califica în semifinale. Clasamentul se va stabili după următoarele criterii, în ordine:

  1. Numărul de victorii
  2. Cele mai multe meciuri jucate
  3. Rezultatele directe dacă două jucătoare sunt calificate
  4. Dacă trei jucătoare sunt la egalitate, departajarea se va face în funcție de procentajul de seturi sau game-uri câștigat

Locul 1 din Grupa Roșie va juca împotriva locului 2 din Grupa Mov. Locul 2 din Grupa Roșie va juca împotriva locului 1 din Grupa Mov.

4.000.000 $va primi câștigătoarea Turneului Campioanelor 2019 doar pentru obținirea trofeului. Fiecare victorie din competiție va fi răsplătită în plus

VEZI ȘI:

TURNEUL CAMPIOANELOR // FOTO Simona Halep și-a aflat adversarele de la WTA FINALS » Se va duela în premieră cu Bianca Andreescu! Halep debutează luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2019, 06:56

Cine va castiga aceasta intalnire va avea de suportat un meci de foc cu Elina. Abia dupa aceea stim cine va castiga Turneul!

robby73
robby73  •  26 Octombrie 2019, 11:58
Postat de viomarmi22 pe 26 Octombrie 2019, 10:09

Eu cred că Simona o va învinge pe Bianca în două seturi, mi se pare că această canadiancă cu origini românești a cam luat în greutate, se vede multă celulită și nu știu dacă se va putea mișca la fel de bine ca machidoanca noastră. Canadianca are avantajul forței și găsește niște unghiuri incredibile de nereturnat, dar dacă este plimbată termină repede benzina !

Aha....si cum vrei tu să o plimbi dacă ea găsește "niște unghiuri incredibile de nereturnat"?

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Octombrie 2019, 11:08

Chiar nu inteleg ! De ce Bianca care reprezinta Canada are comentarii mai favorabile decat Simona care reprewzinta Romania ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close