SPORTURI  »  TENIS  »  SINGAPORE

TURNEUL CAMPIOANELOR // Elina Svitolina a răbufnit după calificarea în semifinale la Singapore: "Eram făcută praf pe social media"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 21:12

Elina Svitolina (7 WTA) s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore (detalii AICI) și a simțit nevoia să le răspundă criticilor.

"Trebuie să îmi văd doar de drumul meu. Am văzut milioane de critici. Am decis că trebuie doar să îmi văd de treaba mea pe teren, să lupt, să nu ofer niciun punct gratuit.

Am încetat și colaborarea cu antrenorul Thierry Ascione. Nu a fost deloc ușor pentru mine, mai ales că pe social media eram făcut-o praf din cauza fizicului meu. Aceste replici m-au întărit. Acum doar mă bucur de succes. Prestațiile de la Singapore mi-au demonstrat cât de puternică mental sunt. La asta am lucrat în ultimul timp", a declarat Svitolina pentru WTA.

Elina Svitolina și-a schimbat radical stilul de viață în 2018. Ucraineanca a apărut cu o siluetă tot mai mai subțire, mai diluată, în intenția de a obține rezultate superioare. Citește toată povestea AICI.

Vezi și: Caroline Wozniacki, depistată cu o boală autoimună: "Nu puteam să ridic mâinile!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  26 Octombrie 2018, 13:52
Postat de andrei.33 pe 25 Octombrie 2018, 23:54

Silueta diluata? Unde ati invatat limba romana? La seral?

Expresia de presa sportiva era "silueta umilita"! :D hahaha

1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Octombrie 2018, 09:45

Bravo Svito. ti-ai vazut de treaba ta fara sa fi deranjata de critici dar nici nu ti-a fost totuna ,multe "dive" ar trebui sa te copieze .

andrei.33
andrei.33  •  25 Octombrie 2018, 23:54

Silueta diluata? Unde ati invatat limba romana? La seral?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează