SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // VIDEO + FOTO Caroline Wozniacki, OUT de la Singapore! Cum arată acum lupta pentru locul 1 WTA + cine sunt primele două semifinaliste

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 18:17

Turneul Campioanelor își cunoaște primele semifinaliste. Ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA) a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki (3 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-3, și s-a calificat în semifinalele de la Singapore.

Caroline Wozniacki avea nevoie de o victorie în două seturi pentru a continua cursa de apărare a trofeului din 2017. După 58 de minute încheiase cu brio jumătate din misiune, adjudecându-și actul de debut, scor 7-5.

Daneza a la fel de bine și în setul secund, reușind prima break-ul. Nu a reușit să îl consolideze, apoi s-a lovit de un alt nivel al jocului Elinei. Ucraineanca a servit impecabil, cu un procentaj de 80 la sută al punctelor câștigate cu prima minge, și a împins partida în decisiv după 59 de minute.

Decisivul a fost pe muchie de cuțit. Svitolina a salvat 4 mingi de break și a spart serviciul unei daneze resemnate la scorul de 3-4.

Clasament grupa Albă

1. Elina Svitolina 3-0 3 puncte
2. Karolina Pliskova 2-1 2 puncte
3. Caroline Wozniacki 1-2 1 punct
4. Petra Kvitov  0-3 0 puncte

Wozniacki pierde teren

Eliminarea danezei Caroline Wozniacki este o veste bună pentru Simona Halep (27 de ani, 1 WTA). De luni, românca va avea un avans liniștitor de 1.335 puncte față de Wozniacki. Între ele este interpusă Angelique Kerber (2 WTA), aflată încă în competiție. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close