SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor » Cea mai titrată jucătoare din 2018 a fost eliminată

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 13:42

Prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor din Singapore este cehoaica Karolina Pliskova (8 WTA), care a învins-o în Grupa Albă pe compatrioata sa, Petra Kvitova (5 WTA), scor 6-3, 6-4.

Acest rezultat a trimis-o acasă pe Kvitova, care a câștigat cele mai multe trofee în acest an, 5.

Cealaltă semifinalistă din Grupa Albă se va alege între Elina Svitolina (7 WTA) și Caroline Wozniacki (3 WTA), meci care va începe la ora 14:30. Svitolina are nevoie de doar un set câștigat pentru a se califica în penultimul act al competiției.

Citește și:  Declarații măgulitoare! O mare campioană vorbește la superlativ despre Simona Halep: "N-ai cum să n-o iubești! E extraordinar ce a reușit venind dintr-o țară mică"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  26 Octombrie 2018, 19:31

La cat mai multi halepisti ! Hai, Simo, ca le-ai batut si de data asta fara sa joci ! Esti tot prima si mai iei si avans in fata lor, fara sa joci ! Asta da, strategie de joc !

para.para
para.para  •  25 Octombrie 2018, 19:34

Pai daca Kvitova a câștigat cele mai multe trofee în acest an, cum de halepoaica acestei hartii gigiste a fost desemnata cea mai buna? Conform hartiei de impachetat rosioare.

merace
merace  •  25 Octombrie 2018, 16:46

Bravo pentru Svitolina, a luat set cu Caroline! Wozniacki si Kvitova, favoritele grupei, merg acasa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close