SPORTURI  »  TENIS  »  GRUPA ALBĂ

TURNEUL CAMPIOANELOR // VIDEO + FOTO Elina Svitolina, revelația de la Singapore » Wozniacki, meci decisiv cu Pliskova

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 20:27

Meciurile de astăzi nu au lămurit deloc situația în Grupa Albă a Turneului Campioanelor, unde toate cele patru componente păstrează șanse de calificare în semifinale.

Elina Svitolina (7 WTA) a reușit a doua victorie de la Singapore, după ce a trecut de Karolina Pliskova (8 WTA) în trei seturi cu 6-3, 2-6, 6-3. Ucraineanca este pentru a doua oară la Turneul Campioanelor și are prima șansă la calificarea în semifinale, după ce în primul meci a trecut de  Petra Kvitova (5 WTA).

Daneza Caroline Woznaicki (3 WTA) a învins-o pe Petra Kvitova (5 WTA) cu 7-5, 3-6, 6-2. În urma acestor rezultate, niciuna dintre jucătoare nu e calificată matematic, chiar și Kvitova, cu două înfrângeri, păstrează unele șanse de a avansa în semifinale. Miercuri, în ultima fază a grupei, se vor întâlni Svitolina cu Wozniacki și Pliskova cu Kvitova.

Clasament Grupa Albă

 

Jucătoare  Victorii-Înfrângeri  Seturi
1. Elina Svitolina  2-0  4-1
2. Karolina Pliskova 1-1 3-2
3. Caroline Wozniacki 1-1 2-3
4. Petra Kvitova 0-2 1-4

Vezi și: TURNEUL CAMPIOANELOR // Ziua outsiderelor: KiKi Bertens și Sloane Stephens fac pași importanți spre semifinale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
merace
merace  •  25 Octombrie 2018, 13:07

Dupa Pliskova-Kvitova 2-0, meciul decisiv e azi intre Wozniacki si Svitolina. Numai una dintre ele poate sa mearga mai departe (Pliskova deja e calificata), si singura sansa a lui Wozniacki este sa bata in 2 seturi si la mai mult de 5 game-uri diferenta! Orice alt scor o califica pe Svitolina.

merace
merace  •  25 Octombrie 2018, 12:51
Postat de ray51 pe 25 Octombrie 2018, 10:45

Desi n-ar trebui (nu dau explicatii) ma bucur pentru Elina. E la varsta optima pentru a castiga Turneul. Daca o 'rupe' pe Caroline astazi, drumul ii este deschis.

Ai voie sa te bucuri pentru cine vrei tu. Detestabil este sa urăsti pe cineva anume... :)

ray51
ray51  •  25 Octombrie 2018, 10:45

Desi n-ar trebui (nu dau explicatii) ma bucur pentru Elina. E la varsta optima pentru a castiga Turneul. Daca o 'rupe' pe Caroline astazi, drumul ii este deschis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează