SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR WTA 2019

TURNEUL CAMPIOANELOR WTA 2019 //Formează un cuplu? Bianca Andreescu s-a distrat la un eveniment cu baschetbalistul Pascal Siakam » Fanii vor să-i vadă împreună

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 16:41

Bianca Andreescu, (19 ani, 4 WTA) se pregătește de startul Turneului Campioanelor, de la Shenzen, iar înainte s-a relaxat și s-a bucurat de timpul liber. 

Andreescu, jucătoare din Canada de origine română, a fost prezentă în urmă cu câteva zile la „Right to Play Hero's Gala”, eveniment care care onorează atleții care fac activitați sociale. 

Andreescu a atras toate privirile la gală după ce a stat alături de Pascal Siakam, 25 de anibaschetbalistul celor de la Toronto Raptors.  

+11 FOTO

Cei doi s-au distrat împreună, au făcut mai multe fotografii și au părut că se înțeleg de minune. Astfel, după acel eveniment, fanii celor doi speră că cei doi sportivi canadieni au o relație. 

Citește și: 

Dialogul de la distanță dintre Simona Halep și Bianca Andreescu: de la „generoasă și modestă” la „este o luptătoare” 

Fetele au dat lovitura: premii mult mai mari la Turneul Campionilor! Simona Halep poate lua dublu față de Rafa Nadal sau Novak Djokovic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
dash.berlin
dash.berlin  •  29 Octombrie 2019, 10:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Octombrie 2019, 20:12

Macar de s-ar fi pozat cu Auger Aliasimme!Tot tenismen si tot canadian!Nascut prin Caraibe!

marius.bxl
marius.bxl  •  28 Octombrie 2019, 18:38

Oare să-i placa banana neagra?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează