SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR. Roger Federer a reacționat imediat după conflictul dintre Zverev și fani: "Prietene, te rog, taci"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 20:12

Roger Federer (3 ATP) a fost eliminat în semifinalele Turneului Campionilor de Alexander Zverev (4 ATP), scor 5-7, 6-7. Elvețianul a dat dovadă de fair-play la final, când Sascha și-a cerut scuze pentru un eveniment petrecut în tie-break-ul setului secund. 

"Îi înțeleg frustarea, nu avea niciun motiv să își ceară scuze. A fost doar o circumstanță nefericită. Astfel de lucruri se mai întâmplă. În alte sporturi e la ordinea zilei să huidui, dar în tenis, ce-i drept, e destul de rar.

Când se întâmplă, devine foarte personal. Nu ar fi trebuit ca fanii să aibă o astfel de reacție. Sascha nu merită asta. Mi-a cerut scuze la fileu, imediat după meci.

I-am spus «Prietene, te rog, taci. Nu trebuie să îmi ceri scuze. Felicitări pentru un meci și un turneu grozav. Mult succes în finală!» Apoi am mers mai departe", a declarat Federer la final. 

Totul a pornit de la o minge disputată la scorul de 4-3 în tie-break-ul setului 2. Zverev a cerut rejucarea și a fost dur apostrofat de fani (detalii AICI). 

Vezi și: Simona Halep, surpriză de proporții! Ce a decis după despărțirea de Cahill

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
115515479459005
Dan Vlad  •  18 Noiembrie 2018, 08:49

Lord de dimineata panaa seara!

861553623922104
Gigel Borcanel  •  17 Noiembrie 2018, 22:44
Postat de rocky2 pe 17 Noiembrie 2018, 21:41

Natiunea care se lauda ca au inventat fair play-ul si sportivitatea au mocofani cu duiumul!

Şi încă câţi; mai ales la generaţiile tinere, numărul cocalarilor e la fel de mare ca aici: înjură şi beau ca porcii, până fac *** pe ei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  17 Noiembrie 2018, 21:41

Natiunea care se lauda ca au inventat fair play-ul si sportivitatea au mocofani cu duiumul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close