SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO + FOTO Rafael Nadal a revenit fantastic în față lui Tsitsipas, dar calificarea în semifinale depinde de meciul Medvedev - Zverev

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 17:53

Rafael Nadal (1 ATP) l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP), scor 6-7(4), 6-4, 7-5 și speră la calificarea în semifinalele Turneului Campionilor.  

Nadal a avut mari bătăi de cap la Londra cu reprezentanții Next Gen. Astăzi a cedat primul set la tie-break în fața lui Tsitsipas, într-un act o oră, în care niciun jucător nu a avut vreo șansă de a câștiga pe serviciul advers.  

Intensitatea schimburilor a crescut în setul secund. Tsitsipas a salvat primele 3 mingi de break avute de Rafa, dar a cedat 45-5 în final. Ibericul a fost senzațional din preajma fileului în decisivul câștigat la 5 și va urmări cu emoții ultimul meci din faza grupelor, dintre Medvedev și Zverev. 

Calcule pentru calificare 

Pentru a se califica în semifinalele competiției de la Londra, Nadal are nevoie de o victorie a rusului Daniil Medvedev în meciul cu Alexander Zverev, de astăzi, de la ora 22:00. Din cealaltă grupă s-au calificat austriacul Dominic Thiem și elvețianul Roger Federer. 

  • Dacă Medvedev se impune, semifinalele vor fi Rafael Nadal - Roger Federer și Dominic Thiem - Stefanos Tsitsipas
  • Dacă Zverev bate, semifinalele vor fi Alexander Zverev - Roger Federer și Dominic Thiem - Stefanos Tsitsipas.  

Vezi și:

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO INDESTRUCTIBIL! Rafael Nadal a fost condus cu 5-1 în decisiv de Daniil Medvedev! A urmat o dezlănțuire de forțe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
twilight
twilight  •  15 Noiembrie 2019, 21:14

Este o greseala in articol. Daca bate Zverev, va juca cu Thiem. Tsitsipas l-a batut pe Zverev si va fi el pe locul 1 nu Zverev. Asa ca Tsitsipas va juca cu Federer si Zverev ci Thiem. Eu sper sa iasa prima varianta cu Rafa castigatorul grupei. Hai Medvedev! Berrettini a castigat impotriva lui Thiem. Castiga si tu un meci. Vamos, Rafa!

vishnu
vishnu  •  15 Noiembrie 2019, 21:09

Hai Zverev.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează