SPORTURI  »  TENIS  »  FLASH

Ultimele noutăți din tenis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2009 00:00

Murray face pauză
Britanicul Andy Murray, numărul 3 mondial, va face două săptămîni de pauză din cauza unei leziuni la încheietura mîinii stîngi, o eventuală revenire urmînd a avea loc pe 5 octombrie, la Openul Japoniei. În ciuda durerii de la mînă, Murray a luat parte în week-end-ul trecut în meciul de Cupă Davis pe care Marea Britanie l-a pierdut în faţa Poloniei cu 2-3 şi a dus la retrogradarea în eşalonul trei mondial.


Se întoarce Justine!
Justine Henin, fostul număr unu mondial, şi-a anunţat aseară revenirea în competiţie începînd cu ianuarie 2010. În vîrstă de 27 de ani, jucatoarea a făcut acest anunţ în timpul unui jurnal televizat al canalului privat belgian RTL-TVI. Recent, un cotidian regional a dezvăluit că Henin a cumpărat "14 rechete noi, adică numărul identic cu cel pe care îl comanda cînd era în activitate". În urmă cu 16 luni, pe 14 mai 2008, cînd era lider mondial WTA, Justine a anunţat că se retrage din sport pe motiv că "a dat totul şi a trăit timp de 10 ani în circuitul profesionist".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Septembrie 2009, 12:47

Ma doare-n cot daca revine sau nu J.Henin.In aceasta saptamana se disputa doua turnee de tenis feminin cu participare romaneasca la Tashkent(M.Niculescu,I.R.Olaru,E.Bogdan)si la Seoul(Sorana Cirstea).Voi preferati sa faceti tipul de gazetarie Made of land FELIX.Rezultatele nu sunt de loc bune dar iubitorii jocului de tenis trebuie sa fie informati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează