SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

Ultimul wild-card » Învingătorul lui Roger Federer vine la BRD Năstase-Țiriac Trophy

Roger Federer, Gael Monfils
Roger Federer, Gael Monfils

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 14:18

Organizatorii BRD Năstase-Țiriac Trophy au anunțat astăzi numele celui de-al treilea jucător care va primi o invitație la turneul care va începe la sfîrșitul acestei săptămîni.

Gael Monfils, numărul 18 ATP, va fi prezent pentru a cincea oară pe tabloul principal la București. Cea mai bună performanță a sa a fost atingerea semifinalelor în 2007, cînd a pornit din calificări, și la ediția de anul trecut.

Francezul participă în această săptămînă la turneul de la Monte Carlo, unde s-a calificat deja în sferturi, după ce l-a eliminat pe Roger Federer, scor 6-4, 7-6(5).

Celelalte două invitații vor merge la Marius Copil, numărul 170 ATP, și Janko Tipsarevici, numărul 829 ATP, revenit după o accidentare care l-a ținut pe tușă un an și jumătate.

Favoritul numărul unu al turneului va fi un alt francez, Gilles Simon, numărul 13 ATP și triplu cîștigător la București. Lista completă a participanţilor aici!

Turneul va începe sîmbătă, la Arenele BNR, cu faza calificărilor, urmînd să fie transmis în direct de DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează