SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Surpriză la BRD Năstase-Ţiriac Trophy » Un fost jucător de Top 10 vine să-şi relanseze cariera la Bucureşti

Janko Tipsarevici şi Novak Djokovici Foto: Reuters
Janko Tipsarevici şi Novak Djokovici Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2015 16:08

Încă o veste bună pentru fanii tenisului din România. Organizatorii turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy i-au acordat un wild-card lui Janko Tipsarevici.

Fostul număr 8 mondial a revenit pe teren după un an şi jumătate de pauză. Acesta s-a accidentat în octombrie 2013 şi a avut nevoie de o operaţie la picior, care l-a ţinut pe tuşă pînă săptămîna trecută.

Tipsarevici a revenit pe teren la turneul din Texas, unde a reuşit să se califice în turul doi. Sîrbul de 30 de ani se va afla pentru a treia oară la Bucureşti. Primul wild-card îl primise deja Marius Copil, iar organizatorii promit că vor mai acorda o invitaţie unui alt jucător de top.

Printre numele importante care se vor regăsi pe tabloul principal al ediţiei cu numărul 20 a turneului bucureştean se numără: Gilles Simon, Ivo Karlovici, Marcos Baghdatis sau Guillermo Garcia-Lopez. Lista completă a participanţilor aici!

Turneul va debuta sîmbătă, la Arenele BNR, cu meciurile din calificări, urmînd să fie transmis de DigiSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
1639199422966174
Ana Elena  •  15 Aprilie 2015, 19:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează