SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

"Un exemplu de ambiție" » Ilie Năstase, entuziasmat după prima zi de Fed Cup: "Învățați de la Monica Niculescu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 18:20

Ilie Năstase a vorbit despre prima zi de Fed Cup dintre România și Cehia, scorul fiind 1-1. Fostul lider ATP o laudă pe Monica Niculescu pentru victoria în fața Petrei Kvitova, 6-3, 6-4, și îi îndeamnă și pe alții să urmeze exemplul de ambiție al româncei.

"Publicul a fost extraordinar. Monica a fost o luptătoare. A bătut-o pe Kvitova doar cu ambiția pe care o are. Mulți jucători de tenis ar trebuie să învețe cum să se comporte de la ea. Cred că adversara Monicăi de azi a căzut fizic, parcă avea o moleșeală", a spus Ilie Năstase la Dolcesport.

"E fantastic să joci într-o astfel de competiție. E un meci foarte strîns. Nu trebuie să ne supărăm pe Simona, pentru că adversara ei de azi (n.r. Pliskova) e una de viitor. O jucătoare foarte bună. Mîine s-ar putea să ajungem la 2-2 și dublul să fie decisiv, dar eu sper să nu mai avem nevoie de dublu" Ilie Năstase

Detalii despre meciurile de azi de la Fed Cup AICI!

Duminică, ora 13:00
Simona Halep-Petra Kvitova
Monica Niculescu-Karolina Pliskova
Andreea Mitu, Raluca Olaru-Denisa Allertova, Barbora Strycova

TOATE MECIURILE SÎNT LIVETEXT PE GSP.RO ȘI TELEVIZATE DE DOLCE!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
960826300676139
Petre Rizoiu  •  07 Februarie 2016, 00:24

Nu-l mai înțeleg pe domnul Năstase , zici că a primit ordin de la partid să nu mai facă nici un reproş lui Halep sau poate a văzut că nu are pe cine învăța fiind luat drept duşman.

wowmashha
wowmashha  •  06 Februarie 2016, 22:22

Maximilian degeaba incerci sa le explici unor postaci mai mult decat subiectivi faza cu locul 2 .ei niciodata nu vor intelege si chiar daca ar face acest lucru nu vor accepta un adevar care nu este prohalep ci dimpotriva este un adevar negru ce va ramane multi ani in istoria mai mult decat neagra a sportului alb avand drept protagonista fatuka de halep.sa fii cea mai slaba ocupanta a locului 2 mondial in decursul a aproxim 50 de ani consecutivi .((cam de prin anii 70 incoa)) spune multe despre harlepa.

1632261187061002
Ery Maximilian  •  06 Februarie 2016, 21:25

Bravo Monica! Asta inseamna sa ai caracter si respect de sine! Vin din familie astfel de valori morale. Niciodata in istoria oricarui sport , un numar 2 mondial nu a avut o cadere asa de spectaculoasa. A fi in varf inseamna inainte de orice sa da-i dovada de valoare indiferent de starea in care te afli.Nu stralucesti dar sclipesti, cu siguranta. Avem de a face cu un fenomen din pacate il vom trece la capitolul ...asa nu! Halep nu va mai fi niciodata in situatia de a se clasa in top. Este o jucatoare de pluton care a alergat doar dupa bani,. Caracterul nu avea cine sa il cultive.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează