SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Un fan a donat 85.000$ pentru o întâlnire cu Eugenie Bouchard! Reacția jucătoarei: „Sunteți minunați”

Eugenie Bouchard s-a implicat într-un mod inedit în lupta împotriva pandemiei de coronavirus // Sursă foto: Instagram @geniebouchard +49   FOTO
Eugenie Bouchard s-a implicat într-un mod inedit în lupta împotriva pandemiei de coronavirus // Sursă foto: Instagram @geniebouchard

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 21:56

Eugenie Bouchard (26 de ani, 332 WTA) a anunțat recent că strânge bani pentru o campanie umanitară în contextul pandemiei de coronavirus, iar fanii acesteia au răspuns surprinzător de bine.

  • Jucătoarea canadiană semnala pe rețelele de socializare că s-ar simți mult mai bine în carantină cu un iubit alături. Ulterior, Genie a anunțat pe Instagram Live că și-a aranjat o întâlnire cu un fan, motivând că „am nevoie de cineva în viața mea”;
  • De asemenea, inițiativa are și o latură caritabilă, banii obținuți de la oamenii pe care Bouchard îi va întâlni urmând a fi donați de fosta Top 10 unei cauze umanitare.

Bouchard a dezvăluit că a reușit să obțină 85.000 de dolari dintr-o singură donație: „Sunteți minunați! Acești bani vor ajuta atât de mult oamenii care au nevoie! Sunt mândră de voi toți, vă mulțumesc că ați fost lângă mine. Cei mai buni fani”.

Un fan a donat 85.000 de dolari pentru o întâlnire cu Eugenie Bouchard

Norocosul câștigător, împreună cu un invitat de-ai săi, vor avea ocazia să meargă la orice turneu de tenis, la alegere. Aceștia vor sta alături de Genie și de staff-ul ei. 

De asemenea, fanul va putea ieși la o masă cu Bouchard și va beneficia de o rachetă și o pereche de adidași semnați de tenismenă.

+45 FOTO

Citește mai multe știri din tenis:

În mintea și sufletul a 4 campioni. Simona Halep, Justine Henin, Mats Wilander și Boris Becker au dezvăluit cum a fost la primul trofeu de Grand Slam al carierei

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close