SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Un fost câștigător la Australian Open nu crede că Serena Williams poate trumfa la ediția din 2021: „Nu a mai servit bine de trei ani”

Serena Williams
Serena Williams

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 19:00 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 19:59

Mats Wilander (56 de ani), fostul număr 1 ATP, consideră că este foarte dificil ca Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) să câștige primul turneu de Mare Șlem după trei ani, chiar la Australian Open 2021.

Serena Williams s-a întors în circuit în 2018, după ce a născut-o pe fiica ei și de atunci nu a câștigat un turneu de Mare Șlem, deși a disputat patru finale. Sportiva speră să câștige cel de-al 24-lea turneu de Mare Șlem la Australian Open, dar fostul tenismen Mats Wilander nu crede în șansele ei:

„Este suficient de inteligentă încât să își poată spune: «Ei nu s-au antrenat atât de tare, iar eu sunt Serena și nu pierd în fața nimănui». Dar luptă împotriva tuturor. Va trebui să câștige șapte partide pentru trofeul de Grand Slam și trebuie să aibă în vedere că nu a mai servit bine de trei ani. Nu știu dacă din punct de vedere tehnic este suficient de bună încât să poată juca de la egal la egal cu jucătoarele tinere și apoi să ducă bătălie mentală pentru punctele importante”.

Mats Wilander îi vede favoriți pe Rafael Nadal și Novak Djokovic la Australian Open

Mtas Wilander crede că Rafael Nadal și Novak Djokovic sunt fovoriți pentru a câștiga Australian Open 2021, dar este îngrijorat că aceștia pot suferi o accidentare, având în vedere lipsa de pregătire: „Fără a juca atât de multe meciuri cât și-ar fi dorit sau să exerseze la parametri optimi, sunt capabili să joace cinci seturi și să nu resimtă efortul?

Aceasta este poate o problemă mai mare pentru jucătorii mai în vârstă, dar tot aceștia sunt capabili să joace cel bun tenis atunci când este nevoie. Cred că unul dintre Rafa și Novak va fi câștigătorul, dar și Dominic Thiem este foarte apropiat de ei”.

Un fost câștigător la Australian Open nu crede că Serena Williams poate trumfa la ediția din 2021: „Nu a mai servit bine de trei ani”
Novak Djokovic și Rafael Nadal

VIDEO Simona Halep despre Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep revine pe teren la Gippsland Trophy! Schimbare majoră de regulament la meciul cu Alexandrova

FOTO De două ori mai multe dislike-uri! » Afirmație controversată, din carantină, a iubitei rebelului Bernard Tomic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close