SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

Un nou iubit pentru Ana » Ivanovici s-a îndrăgostit de un prieten al lui Novak Djokovici

Ivanovici şi iubitul ei au fost surprinşi pe plaja din Melbourne. +1   FOTO
Ivanovici şi iubitul ei au fost surprinşi pe plaja din Melbourne.

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 20:15

Ana Ivanovici, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, are o relaţie cu unul dintre prietenii lui Novak Djokovici.

Viaţa sentimentală a Anei Ivanovici a fost mereu un subiect. Pentru că este tînără şi frumoasă a fost urmărită peste tot de paparazzi. De la relaţia cu Fernando Verdasco şi pînă la cea cu golferul australian Adam Scott, sîrboaica în vîrstă de 25 de ani a fost mereu vînată pentru poze. Aşa s-a întîmplat şi de această dată, în Australia.

Cîştigătoare în 2008, la Roland Garros, Ana a vrut să aibă cîteva clipe de relaxare pe plajă alături de noul său iubit. Un fotograf a fost acolo să imortalizeze aceste momente.

Identitatea bărbatului a fost imediat descoperită. Numele lui este Mark Stillitano şi este un bun prieten al lui Novak Djokovici. Stillitano e britanic şi trăieşte la Monaco, a jucat şi el tenis şi lucrează pentru compania Bombardier, care produce avioane, trenuri şi iahturi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează