SPORTURI  »  TENIS  »  RELAȚIE

Un tabloid susține că Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea ar forma un cuplu: „Relația nu e de ieri, de azi”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 12:55

Zilele trecute, Ion Alexandru Țiriac a anunțat pe contul său de Instagram despărțirea oficială de Ileana Lazariuc, deși cei doi nu mai formau un cuplu de doi ani. Fiul omului de afaceri și-ar fi refăcut viața sentimentală alături de Sorana Cîrstea.

Ion Alexandru Țiriac și jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea ar forma un cuplu, scrie tabloidul Click. Sorana (76 WTA / 29 de ani) e mai mică decât Țiriac Jr. cu 14 ani. Cei doi nu s-au afișat împreună până acum. 

Conform tabloidului mai sus citat, în anturajul celor doi se știe de iubirea lor: „Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, spuns surse din anturajul lui Țiriac. 

Sorana Cîrstea a fost într-o relație cu columbianul Santiago Giraldo din 2014 până în 2017, an în care Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat.

+23 FOTO

Vezi și:

CLASAMENT WTA // Simona Halep va urca o poziție la finalul săptămânii! Cum arată TOP 10 + locurile ocupate de românce

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
138402517541661
Andy Lola  •  19 Octombrie 2019, 02:13

a gasit repede o copila pentru ca sufera de criza existentiala normala barbatilor dupa 40 de ani, cum isi poate imagina ca asa ceva ar putea functiona pe termen lung ? cred ca Ileana a scapat de un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popaprostu12
popaprostu12  •  15 Octombrie 2019, 12:24

Stire bomba,dupa aflarea stirii ca Sorana Cirstea are o relatie cu Ion Alexandru Tiriac,Simona Halep a intrerupt "logodna" cu milionarul Iuruc si a inceput o relatie cu Ion Tiriac "faultand-o" din nou pe Sorana Cirstea,cei doi "iubareti"au fost surprinsi intr-un avion privat pilotat chiar de miliardar in drum spre o insula din Caraibe:)))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Octombrie 2019, 09:51

Parca il chema Ion Ion pe Cziriak junior!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează