SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Unde poți urmări Simona Halep vs Jennifer Brady, live online, în primul tur la Australian Open 2020

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 23:02

Simona Halep (28 ani, 3 WTA) va juca mâine, după ora 10:00, cu Jennifer Brady (24 ani, 49 WTA) în primul tur de la Australian Open pe Arena „Margaret Court”.

Meciul va putea fi urmărit pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO, însă pentru fanii care doresc să urmărească partida live video pe internet mai există o opțiune!

SIMONA HALEP VS. JENNIFER BRADY: live VIDEO online pe Eurosport Player

Suporterii care nu au acces la televizor sau nu au Eurosport în grilă, dar vor să urmărească partida în format live VIDEO pot să o facă cu ajutorul Eurosport Player.

Eurosport Player e un serviciu online al celui mai popular canal de sport din lume, accesul fiind permis în schimbul unui abonament de 4,99 euro pe lună sau 24.99 euro pe an.

În schimbul acestui abonament, canalele Eurosport pot fi urmărite în direct și la calitate HD. Abonații mai pot solicita video-uri la cerere și pot urmări partidele din mai multe unghiuri.

SIMONA HALEP VS. JENNIFER BRADY: A doua confruntare!

Halep și Brady s-au mai întâlnit până acum o singură dată, la Rogers Cup 2019, partidă în care jucătoarea noastră s-a impus la capătul a trei seturi.

Citește și:

Un test dur » Halep debutează contra unei jucătoare aflate în formă maximă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează