SPORTURI  »  TENIS  »  FR TENIS

UPDATE Circ la Adunarea Generală a FR Tenis! Tatăl Mihaelei Buzărnescu a plecat și nu s-a îndeplinit cvorumul: „A fugit! Îmi pare rău pentru el, că e persoană publică”

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis
George Cosac, președintele Federației Române de Tenis

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 18:19

La Centrul Național de Tenis trebuia să aibă loc astăzi Adunarea Generală, unde să se hotărască afilierea celor 270 de cluburi care nu sunt înregistrate, însă nu s-a îndeplinit cvorumul și totul a fost un fiasco.

UPDATE 21:00 

La Sibiu, la întrunirea organizată de Marius Vecerdea, marele contestatar al lui George Cosac, au fost astăzi 14 dintre cele 54 de cluburi din FRT.

„Paisprezece din cele cincizeci și patru de cluburi din FRT, înscrise la Tribunal, au fost prezente la Sibiu pentru a discuta modul în care FRT ar putea intra în legalitate și normalitate!

Pe lânga cele 14 cluburi, au mai fost prezenți: Ciprian Porumb, fostul căpitan al echipei de Cupa Davis, și Silviu Matei, fostul Director General al FRT în mandatul Ruxandrei Dragomir”, a precizat Vecerdea.

foto

Lista cluburilor prezente la Sibiu

1) TC As Pitesti
2) LPS Pitesti
3) Vointa Craiova
4) Triumf 2000 Craiova
5) Olimp Craiova
6) Christian Golesti - Focsani
7) LPS Curtea de Arges
8) CSS 2 București
9) LPS Mircea Eliade
10) TC Herastrau
11) CSS Slobozia
12) Besta Bucuresti
13) Tache Caralullis
14) CSM Craiova

UPDATE 18:00 

Mihai Buzărnnescu, tatăl Mihaelei Buzărnescu, a contestat legalitatea delegării sale dar și a organizării Adunării Generale Extraordinare a FRT.

Mihai Buzărnescu a considerat că participarea lui la Adunarea Generală din partea liceului Mircea Eliade „nu îndeplinește condițiile legale și statutare”, invocând faptul că „nu deține calitatea de reprezentant legal al instituției care l-a delegat, nici mandat scris”.

Mai mult, a adăugat că întreaga reunire este una nestatutară din cauză că „structuri precum CS Constructorul Hunedoara și CS Societatea de Patinaj Brașov au făcut nelegal convocarea”.

 

 


George Cosac a precizat că:
„Au fost prezente 33 de cluburi, dar unul dintre reprezentanți a fugit, acuzând probleme medicale, probabil să nu se facă cvorum. Îmi pare rău pentru el, că e persoană publică. Din păcate, Ministerul nu a fost de acord că 8 dintre cele 54 de cluburi fondatoare nu mai au de foarte mulți ani activitate. Astfel că n-am întrunit cvorumul de 36 de cluburi și Adunarea Generală va fi reprogramată în 30-45 de zile”.

Cel care a plecat de la Adunarea Generală era tatăl Mihaelei Buzărnescu, Mihai, reprezentantul legal al liceului Mircea Eliade, care e în tabăra lui Marius Vecerdea, marele contestatar al actualei conduceri de la FR Tenis.

mihai buzarnescu
Mihai Buzărnescu // Foto: Libertatea

Adunarea Generală a fost convocată pe baza adeziunilor a 28 de cluburi fondatoare

LISTA CLUBURILOR CARE AU CERUT ORGANIZAREA ADUNĂRII GENERALE

 

vezi și:

VIDEO Acuze dure lansate de George Cosac la adresa lui Marius Vecerdea, marele său contestatar: „În 2015 mi-a recunoscut că are probleme psihice”

EXCLUSIV Situație explozivă la Federația de Tenis! Numele Simonei Halep, implicat direct: „Cum să mă unesc cu niște indivizi care fac fals și uz de fals?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
plisko
plisko  •  13 Aprilie 2019, 14:36

Dar Cosac de ce are buzele asa de vinete ?

ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  12 Aprilie 2019, 17:55
Postat de lapusneanul pe 12 Aprilie 2019, 16:38

cosac sta prost si cu aritmetica, daca au fost 33 si era nevoie de 36, cu ce a afectat plecarea lui buzarnescu senior ?..:)

Clubul lui Buzarnescu facea cat trei.

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Aprilie 2019, 16:38

cosac sta prost si cu aritmetica, daca au fost 33 si era nevoie de 36, cu ce a afectat plecarea lui buzarnescu senior ?..:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează