SPORTURI  »  TENIS  »  FR TENIS

VIDEO Derapaj al lui George Cosac, șeful FRT, la adresa lui Marius Vecerdea, marele său contestatar: „Are probleme psihice”

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 15:43

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost nervos după Adunarea Generală de astăzi, care n-a întrunit cvorumul și s-a transformat într-un fiasco total.


Președintele FRT a lansat acuze dure la adresa marelui său contestatar Marius Vecerdea, după ce acesta din urmă l-a acuzat ieri de fals și uz de fals într-un articol în Gazeta Sporturilor. (Detalii AICI)

„Ce se întâmplă astăzi e un lucru extrem de grav. Cei de la Minister au apreciat declarațiile Simonei Halep și ale lui Horia Tecău. Singurii care au fost deranjați știți foarte bine cine au fost.

S-a vorbit despre falsuri și despre alte chestii la această convocare. Vă spun un lucru pe care nu l-am mai zis. În 2015, respectiva persoană (n.r. Marius Vecerdea) mi-a recunoscut că a avut probleme psihice. Din punctul meu de vedere, nu i-au trecut acele probleme.

Problema mare nu e a lui. Problema e că sunt alte persoane în jurul lui care-l iau cu atare. Federația Română de Tenis nu are dușmani, cu excepția celor care nu înțeleg acest sport”, a declarat George Cosac.

Citește și:

UPDATE Circ la Adunarea Generală a FR Tenis! Tatăl Mihaelei Buzărnescu a plecat și nu s-a îndeplinit cvorumul: „A fugit! Îmi pare rău pentru el, că e persoană publică”

EXCLUSIV Situație explozivă la Federația de Tenis! Numele Simonei Halep, implicat direct: „Cum să mă unesc cu niște indivizi care fac fals și uz de fals?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Aprilie 2019, 10:44

Citesti si te crucesti de ceea ce poate sa declare seful FRD! Dupa spusele sale, doar Halep si Tecau au declarat corect, fiind de partea sa, doua personaje care il lingusesc pe acest Cosac-Cosas la FRT, restul fiind dusmani pentru ca... nu inteleg acest sport! Pe de alta parte, Ministrul Sportului este alaturi de el pentru ca si el cu stafful FRT au fost alaturi de cei care ne guverneaza. Cat despre unele probleme medicale, acestea au fost cele de la piciorul lui Cosac, afectiune care i-a cam intunecat mintea, astfel nu inteleg de ce il considera pe contracandidatul sau *** psihic?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  13 Aprilie 2019, 09:07

La federatia de tenis sunt probleme. La handbal,la judo,la rugby, la fotbal. Oamenii acestia care conduc aceste federatii au ajuns infrunte asa cum au ajuns si mentin in functii cu minciuni,falsuri ,prietenii (politice chiar) si bani cheltuiti dupa bunul lor plac. Oamenii astia,in opinia lor ,sunt cei mai corecti,cu rezultate notabile in sport si cei mai buni manageri.Cineva are ceva cu ei! Chiar nu se sesizeaza nimeni ? Ce face ministerul sportului ? (scuze asta e mama tuturor relelor din sport)

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  12 Aprilie 2019, 20:55
Postat de Marius Jebelean pe 12 Aprilie 2019, 20:35

Trollii lui Dragnea nu se lasa nici aici?

Și de ce sunt trolul lui Dragnea Jebelene, pentru că Vecerdea ESTE finul și antrenorul personal al lui Joha ? Știi tu alte performanțe ale individului ? Măi goarnă USR-istă, mai lasă lozincile, că nu ești la întrunire de partid.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează