SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Toate meciurile de joi, ANULATE! Situație dificilă la Melbourne, înainte de Australian Open » 600 de jucători și oficiali trimiși în izolare din cauza unui caz de coronavirus!

FOTO Guliver/GettyImages
FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 16:25 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 16:41

Premierul statului Victoria a anunțat azi că aproape 600 de jucători și oficiali trebuie să intre în izolare, după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, are COVID-19.

UPDATE ORA 16:25. Toate meciurile de joi, ANULATE!

Organizatorii de la Australian Open au anunțat că ziua de joi de la Melbourne este anulată pentru a putea fi făcută testarea tuturor celor care au fost considerați contacți cazuali!

Halep trebuia să joace joi, în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA),  Irina Begu ar fi trebuit s-o înfrunte pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani). Rămâne de văzut când vor fi reprogramate partidele, iar Sorana Cîrstea avea meci cu Belinda Bencic (12 WTA, 23 de ani)

Știre inițială:

Situația de la Antipozi se complică din nou pentru jucătorii de tenis, după ce premierul Daniel Andrews a anunțat într-o conferință de presă că un angajat în vârstă de 26 de ani de la Grant Hyatt a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Hotelul a fost bază pentru o parte dintre jucătorii de top în cele două săptămâni de carantină obligatorie, acum unii dintre ei fiind cazați acolo.

Oficialul a spus că turneele aflate în desfășurare nu vor fi afectate, dar îi sfătuiește pe cei care au fost cazați la Gran Hyatt să se izoleze, putând reveni pe teren după ce vor fi din nou testați negativ pentru COVID-19.

Nu se pune problema amânării Australian Open

Angajatul a lucrat ultima oară pe data de 29 ianuarie. „Este doar un caz, lumea nu trebuie să se panicheze. Am dovedit în trecut că știm cum să rezolvăm astfel de situații”, a spus Daniel Andrews. Conform lui, vor exista unele înăspriri ale regulilor în statul Victoria, printre ele fiind purtarea măștilor în interior.

Cât despre Australian Open, Andrews a spus că nu este în pericol, el urmând a se desfășura între 8 și 21 februarie, așa cum a fost stabilit. Rămâne de văzut cum va fi afectat de această situație programul de mâine al turneelor care se află în desfășurare la Melbourne. 

Citește mai multe știri din tenis:

S-a stabilit programul sferturilor de la Gippsland Trophy! Când se joacă meciul dintre Simona Halep și Ekaterina Alexandrova

FOTO Simona Halep, ipostază inedită cu iubitul înainte de meciul cu Siegemund! Reacția lui Darren Cahill

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Februarie 2021, 11:11

WTA a comunicat ca toate meciurile amanate se reiau vineri. La simplu vor concura Halep, Begu, CIrstea. La dublu - Halep. Buzarnescu, Niculescu, Tig. Succes la toate cele 6 romance !

dubluv
dubluv  •  03 Februarie 2021, 19:44
Postat de adi_stelistul pe 03 Februarie 2021, 18:24

Ar trebui gasite solutii mai operative, asta e ceea ce zic.

blocheaza acum turneele asa -zis de pregatire tocmai ca sa poata duce la bun sfarsit AO. Australienii imi par cei mai buni din lume la combaterea pandemiei cu noul coronavirus.

gica.mingica
gica.mingica  •  03 Februarie 2021, 19:16

Contact = substantiv neutru, pluralul este contacte nu contacti. Cam greu cu gramatica limbii romane.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close