SPORTURI  »  TENIS  »  GIPPSLAND TROPHY

UPDATE Sfertul de finală dintre Simona Halep și Ekaterina Alexandrova nu se mai joacă joi! Decizia de ultimă oră luată de autorități

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 11:53 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 16:46

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy după ce a trecut de nemțoaica Laura Siegemund (32 de ani, 51 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • Toate meciurile programate joi au fost anulate, după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, are COVID-19.
  • Halep ar fi trebuit să joace joi, în jurul orei 06:00, în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), care a trecut de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. Meciul va fi reprogramat, în funcție de rezultatele anchetei epidemiologice
  • Irina Begu avea la rândul ei programat un meci tare, împotriva lui Naomi Osaka. Și duelul lor a fost amânat. 

Organizatorii turneelor din Australia, desfășurate la Melbourne, ca pregătire pentru Australian Open au anunțat programul zilei de joi, iar Simona Halep va juca din nou două meciuri într-o zi.

Halep ar fi trebuit să joace mpotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, iar meciul ar fi fost al treilea al zilei, de pe terenul numărul 3. 

Ulterior, după o perioadă scurtă de pauză, Halep ar fi trebuit să joace și la dublu, alături de australianca Daria Gavrilova, contra perechii Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet.

Nici Irina Begu nu mai joacă

Irina Begu (30 de ani, 79 WTA) este și ea calificată în sferturi la Gippsland Trophy. Românca trebuia să o întâlnească pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani) în jurul orei 04:00 (ora României), partida fiind a doua a zilei pe arena „Margaret Court”.

FOTO. Imagini tari din meciul Simona Halep - Laura Siegemund

+1 FOTO

VIDEO Simona Halep e gata Australian Open 2021: „Nu va fi ușor, dar eu sunt pregătită!”

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, lovitură marcă înregistrată în meciul cu Laura Siegemund! Ce a reușit la Gippsland Trophy

Simona Halep, ipostază inedită cu iubitul înainte de meciul cu Siegemund! Reacția lui Darren Cahill

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Februarie 2021, 11:29

In Australia in ultimile luni nu s-a inregistrat nici un deces datorita COVID. Media de inbolnaviri este de cca 7 cazuri/zi. Masurile drastice luate si-au dovedit eficacitatea.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Februarie 2021, 13:17

Irina a stat 9 ore pe teren in 3 meciuri din turneu. E enorm de mult. Ca termen de comparatie, cand Simona a castigat Wimbledonul, a stat pe teren 9 ore si jumatate in 7 meciuri.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Februarie 2021, 13:02

Nu cred ca va forta prea mult in turneul asta. Estimez o retragere cu Alexandrova. Iar Irina sta chiar rau la faza asta, are 3 meciuri foarte lungi jucate saptamana asta. Sigur, pentru Irina, spre deosebire de Simona, un parcurs lung la un turneu Premier (sau WTA500, cum le zice mai nou) e o performanta in sine, dar poate sa ii faca probleme la AO.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează