TENIS  ·  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a „trollat-o” pe Maria Sharapova » Cu ce tricou s-a afișat la meciul direct

Duminica, 01 Septembrie 2019, 14:40

Serena Williams (8 WTA, 37 de ani) a învins-o categoric în această săptămână pe Maria Sharapova (87 WTA, 32 de ani), scor 6-1, 6-1, în meciul disputat în primul tur al turneului de Mare Șlem de la US Open. 

La câteva zile de la terminarea partidei, în social media au început să circule imagini cu mesajul inscripționat pe tricoul lui Alexis Ohanian, 36 de ani, soțul Serenei Williams. 

Cunoscutul antreprenor de succes, fondatorul platformei Reddit, a purtat un tricou despre care internauții consideră că a fost un mesaj îndreptat spre Maria Sharapova, vechea rivală a soției sale. 

Concret, acesta a purtat un tricou pe care era prezent logo-ul unei celebre campanii anti-drog desfășurate în America în anii '90.

În 2016, Maria Sharapova a fost depistată pozitiv cu Meldonium, fiind suspendată 15 luni din circuitul WTA. 

Meldonium, THP, MET-88, Mildronats sau Quaterine este un medicament anti-ischemic fabricat de o companie farmaceutică din Letonia. Este folosit în Lituania și în Federația Rusă, dar nu a fost aprobat de Administrația pentru Mâncare și medicamente din SUA. Meldonium e folosit clinic pentru a trata angina și infarctul miocardic.

Rezumatul meciului Serena Williams - Maria Sharapova

Vezi și: 

US OPEN 2019, Naomi Osaka - Coco Gauff 6-3, 6-0 // VIDEO Momente emoționante: „Mai bine plângi aici decât la duș!””Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

merace  •  01 Septembrie 2019, 22:10

Mi-ar placea sa vad la GSP articole Live-Text despre meciurile tari, ca Serena-Martic sau Konta-Ka.Pliskova, nu stiri de cancan despre tricoul lui Ohanian!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1