SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // VIDEO Jucătorii de tenis au scăpat de sub control! Mike Bryan, amendat cu 10.000 de dolari după ce a mimat că împușcă un arbitru

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 17:32

Mike Bryan (41 de ani, 3 ATP) la dublu a fost amendat de organizatorii de la US Open 2019 cu 10.000 de dolari după ce a mimat că împușcă un arbitru de linie în timpul unei partide.

Duminică, în timpul duelului pe care îl disputa alături de fratele său, Bob Bryan, contra lui Roberto Carballes Baena și Federico Delbonis, Mike Bryan a contestat o decizie a unuia dintre arbitrii de linie, mimând apoi că îl „împușcă” pe acesta cu racheta.

Organizatorii n-au arătat deloc clemență pentru tenismen și l-au amendat cu 10.000 de dolari. Totul vine într-o perioadă tenisonată din circuitul masculin, în care jucători importanți precum Nick Kyrgios și Daniil Medvedev au fost deja penalizați cu amenzi consistente pentru gesturile lor reprobabile de pe teren.

„Îmi cer iertare pentru orice jignire pe care aş fi cauzat-o. Am câştigat punctul şi gestul s-a vrut a fi unul glumeţ. Dar date fiind ultimele ştiri şi climatul politic, înţeleg cum gestul meu poate fi văzut ca insensibil. Promit că nu voi mai face niciodată aşa ceva”, și-a cerut scuze Mike Bryan, care e unul dintre cei mai titrați jucătiori de dublu din istoria tenisului.

18 titluri de Mare Șlema cucerit Mike Bryan la dublu

Vezi și:

US OPEN // VIDEO Daniil Medvedev a recidivat! Conflictul cu fanii capată proporții: „Nu sunt mândru de ce am făcut” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează