SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open 2020. VIDEO S-au stabilit semifinalele de la US Open: dueluri de cinci stele pe ambele tablouri

Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 08:05 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 09:03

Turneul de la US Open și-a stabilit în această dimineață semifinalele de pe cele două tablouri. Victoria Azarenka revine în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, în timp ce Dominic Thiem a setat o confruntare de cinci stele cu Daniil Medvedev.

Ani la rândul, fostul lider mondial Victoria Azarenka (31 de ani, în prezent pe locul 27 WTA) a încercat din răsputeri să revină la forma care o aducea pe prima poziție în WTA în 2012. Bielorusa e din nou pe val, iar în această dimineață și-a obținut biletul de semifinale după o victorie autoritară, 6-1, 6-0 cu Elise Mertens (24 de ani, 18 WTA).

Pentru un loc în finală, Azarenka se va revedea cu una dintre vechile sale rivale, Serena Williams, într-un meci care se anunță de-a dreptul spectaculos. Campioană la Cincinnati în urmă cu două săptămâni, Azarenka încearcă s-o opreacsă pe Serena din drumul către cel de-al 24-lea turneu de Mare Șlem. Partida va avea loc în această noapte, de la ora 03:30. 

În cealaltă semifinală de pe tabloul feminin, surpriza Jennifer Brady (25 de ani, 41 WTA) o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (22 de ani, 9 WTA).

Thiem - Medvedev, duel de cinci stele în semifinalele de la US Open

Într-un turneu rămas fără Novak Djokovic, Dominic Thiem - Daniil Medvedev va fi cel mai așteptat duel de până acum. Domi l-a „zdrobit” în sferturi pe Alex de Minaur (21 de ani, 28 ATP), scor 6-1, 6-3, 6-4, devenind primul austriac din istorie care ajunge în penultimul act la US Open. 

Thiem îl va întâlni în semifinale pe Daniil Medvedev (24 de ani, 5 ATP), nimeni altul decât finalistul de anul trecut. Medvedev a câștigat derby-ul rusesc cu Andrey Rublev, pe care l-a învins în minimum de seturi, scor 7-6 (6), 6-3, 7-6 (5), continuându-și forma excelentă de la acest turneu: n-a pierdut nici măcar un set până în semifinale! 

În cealaltă semifinală, spaniolul Pablo Carreno Busta (27 de ani, 29 ATP) îl va întâlni pe Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP). Ambele dueluri vor avea loc vineri. 

Citește și alte știri despre US Open: 

EXCLUSIV Ion Țiriac, abordare neconvențională în scandalul Djokovic! Aduce aminte de cazul Edberg și face acuzații neașteptate: „Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!”

37 de ani de la o tragedie care a schimbat regulile tenisului: serviciul lui Stefan Edberg a dus la moartea unui arbitru în finala US Open de juniori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează